Locul de munca potrivit pentru Scorpion

0
567
Locul de munca potrivit pentru Scorpion

Daca vorbim despre carierele in care Scorpionul exceleaza, trebuie sa mentionam faptul ca, datorita abilitatii sale de a relationa intr-un mod inedit cu oamenii, Scorpionii sunt foarte buni strateg,i dar si excelenti politicieni.

Locul de munca potrivit pentru Scorpion poate fi din cele mai diverse categorii, de la cercetatori stiintifici pana la sportivi.

Persoanele nascute in zodia Scorpion sunt firi atat de complexe, incat cu greu se pot orienta in cariera. Nativii din zodia Scorpion sunt persoane foarte ambitioase, hotarate, curioase, dar si rafinate. Desi sunt caracterizati si de gelozie, Scorpionii pot fi fascinanti prin caracterul lor puternic si in acelasi timp misterios. Printre alte caracteristici ale Scorpionilor se numara si dorinta de a se impune in fata celorlati, instinctul de conservare, perseverenta si tenacitatea. Tot ce face un scorpion este trecut prin filtrul emotiilor si al sentimentelor, chiar daca Scorpionul cu greu isi recunoaste sentimentele sau slabiciunile. Scorpionul isi cunoaste obiectivele, este foarte mandru si, ca o principala caracterstica, putem spune si ca au un mare respect fata de sine.

Scorpionul este un semn zodiacal al transformarilor, al extremelor, al vietii si al mortii, al renasterii, al cuceririi. Poate fi viclean, agresiv, incapatanat, posesiv, manipulator si, de cele mai multe ori, nu are incredere in ceilalti. Un scorpion nu uita si nu iarta! Folosindu-se de principiul “scopul scuza mijloacele” un scorpion va ajunge mereu acolo unde-si doreste.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Rac

Reprezentantii acestei controversate zodii iubesc puterea si au pretentii mari de la cei din jurul lor. Sunt foarte potriviti pentru slujbe in domeniul politicii si managementului, fiind dispusi tot timpul sa conduca, sa rezolve, sa transforme. Sunt atrasi ca un magnet de meserii care le pot satisface talentul de exploratori, buni investigatori si aprigi spioni.

Asadar, locurile de munca potrivite pentru un Scorpion sunt urmatoarele: om al legii, reprezentant al serviciilor secrete, detectiv, militar de cariera, criminalist, medic legist, medic chirurg, medic psiholog, medic psihiatru, medic ginecolog, grafolog, acupunctor, bioenergoterapeut, navigator, magician, ocultist, mentalist, om de stiinta in domeniul nuclear, scafandru.

Scorpionul este, de asemenea, un sportiv innascut si, datorita concentrarii si rezistentei exceleaza in orice activitate care-i solocita efortul fizic, asa ca Scorpionii pot avea si o cariera sportiva de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.