Interpretare vis in care apare galbeni – bani

0
9997
Interpretare vis in care apare galbeni - bani

Interpretarea viselor in care apare galbeni – bani. Atunci cand visezi bani galbeni ori de aur inseamna ca vei avea parte de foarte mult noroc si de foarte multe bogatii, toate iti vor merge bine in viata si nu vei duce lipsa de nimic.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca ai multe monede de aur inseamna ca vei reusi sa faci si mai multi bani, fata de cati ai in prezent.

In cazul in care visezi ca dai bani galbeni cuiva inseamna ca vei afirma lucruri care te fac sa devii dispretuit de cei din jur, atragi multa antipatie tocmai pentru ca vorbesti ce nu trebuie sau o faci la furie si astfel strici multe relatii.

Atunci cand visezi ca tu primesti galbeni de la o persoana draga inseamna ca vei reusi sa intri intr-o grupare din cadrul caruia fac parte numai oameni puternici, bogati, cu putere de influenta asupra tuturor, care te vor ajuta si pe tine sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o autogara

In cazul in care visezi ca ai foarte multe monede, galbeni in buzunar inseamna ca vei reusi sa beneficiezi de sprijin in cazul in care ai nevoie sa duci la bun final unele proiecte sau mai ales daca intampini obstacole.

In cazul in care visezi ca altii din preajma ta au galbeni inseamna ca toata viata ta va lua o intorsatura frumoasa, ti se lumineaza viitorul dintr-o data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.