Interpretare vis in care apare ciuma

0
536
Interpretare vis in care apare ciuma

Interpretarea viselor in care apare ciuma. Atunci cand visezi ciuma, aceasta este mai ales in traditia romaneasca, echivalentul razboiului, a foametei, a fricii.

Insa daca visezi ca locuiesti pe meleaguri pline de ciuma inseamna ca va trebui sa iti faci un consult medical si sa ai mai multa grija la sanatatea ta.

Atunci cand visezi ca ai fost lovit de ciuma si incerci sa scapi de ea, inseamna ca vei reusi sa iti pastrezi locul de munca, iar afacerea pe care o ai la fel, insa va trebui sa faci mari sacrificii si sa profiti la maxim de inteligenta si de agilitatea da, pentru a reusi sa scapi de griji si de pierderi.

In cazul in care visezi ca locuiesti intr-un oras infectat cu ciuma inseamna ca vei avea grave probleme de sanatate, trebuie sa ai mai multa grija de tine iar daca visezi ca esti prins in mijlocul unei epidemii de ciuma inseamna ca vrei cu tot dinadinsul sa iti mentii punctul de vedere, sa te impui in fata unor oameni, sa iti pastrezi integritatea in fata celor din randul carora faci parte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare brunet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.