Soarele in relatie cu Saturn

0
730
Soarele in relatie cu Saturn

Soarele in conjunctie cu Saturn da o oarecare putere in viata, insa in acelasi timp pozitia este si contradictorie. Asta inseamna ca puterea poate sa vina si pentru cei mai umili ca sa se poata ridica, ori pentru cei mai modesti ca sa poate sta acolo, la acel nivel fara sa tinteasca undeva mai sus, deoarece o putere mare, o functie de conducere necesita multa dorinta, iar apoi putere, ea venind odata cu multe responsabilitati cu mult peste medie, iar nativul isi poate asuma in acest caz ceva mai mult fata de ceea ce ar fi intelept.

Oportunitatile sunt destul de multe si foarte diverse pentru studiul virtutilor economiei de pilda, pentru cumpatare, pentru rabdare, pentru perserverenta, iar aceste calitati devin stabile si infraneaza, scotand astfel la suprafata adevarata natura individuala a omului. Intervine astfel si teama, desi porneste din faptul ca este prevazator, iar aici ar trebui sa incerce sa nu aiba momente de rezerve sau de intristari deoarece risca sa duca la pierderea anumitor ocazii.

Cand Soarele este in opozitie cu Saturn, atunci el risca sa aiba o pozitie mai nefericita si sa prinda o vreme in care isi poate slabi natura ori chiar caracterul, acesta fiind tot mai vulnerabil, ceea ce aduce o tristete mare in viata. Nativii vor fi oarecum limitati si stramtorati, chiar incapabili sa isi indeplineasca toate ambitiile, mai ales pentru ca apare o interferenta la cei mai batrani sau efectiv nu se ivesc oportunitati.

Citește și:  Cum seduci femeia Scorpion

Saturn in relatie cu Soarele

Aici apar si obstacole, intarzieri, toate vor deranja progresul, vor incetini planurile, sanatatea devine afectata de o serie de factori exteriori si interiori, trebuie evitat frigul, trebuie imbunatatita natura morala si odata cu reglementarea acesteia se va imbunatati si starea generala, in care intra desigur si cea financiara. Nativii ar face bine sa lase egoismul la o parte din viata lor, sa renunte la gelozie si la toate dusmaniile pe care le pot purta in suflet.

Soarele in trigon cu Saturn este in aspect benefic si aduce cu sine o influenta destul de norocoasa, tendintele sunt de stabilitate, rabdare, perseverenta, onestitate, prudenta, toate aducand cu ele si respectul celor din jur. Astfel daca nativul doreste, se poate folosi cu usurinta de toate acestea pentru a dobandi o cariera importanta, mai ales ca va putea primi ajutor mai din toate partile. Un alt aspect benefic aici este acela ca, daca nativii reusesc sa duca o viata cumpatata, vor avea o sanatate buna si pot ajunge chiar pana la o varsta considerabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.