Interpretare vis in care esti tabloidele scriu urat despre tine

0
334
Interpretare vis in care esti tabloidele scriu urat despre tine

Interpretarea viselor in care esti tabloidele scriu urat despre tine reflecta situatii in care cineva discuta despre tine sau ai impresia ca ceilalti te barfesc.

Daca visezi ca ziarele sau tabloidele scriu urat despre tine s-ar putea sa ai impresia ca cineva te vorbeste pe la spate in culori care contrasteaza cu realitatea. Visul are un mesaj mai domestic si nu ilustreaza neaparat ca cineva anume are ganduri rele fata de tine sau esti subiect de discutie pentru un anturaj, mai degraba este rezultatul proiectiei pe care ti-o imaginezi tu, cu alte cuvinte ai temerea ca in realitate cineva nu te place si neaparat trebuie sa isi umple timpul cu vorbe despre persoana ta.

Daca visezi ca te uiti in tabloide si este scris despre tine urat atunci exista posibilitatea ca in curand sa intri in atentia unui colectiv si reiese timiditatea sau neputinta de a te integra asa cum se cuvine.

Daca incerci sa te integrezi la un loc de munca unde se cere munca in comun si totul se bazeaza pe efortul de echipa atunci visul s-ar putea sa reflecte neputinta ta de a te integra intr-un astfel de colectiv de munca. Aceasta ipoteza pare cea mai plauzibila si se poate aplica multor situatii sau imprejurari in care este nevoie sa participi la ceva ce nu prea iti convine, ori la fel de bine ilustreaza o situatie in care ai impresia ca nu esti dorit(a) intr-o echipa de munca.

tabloidele

Daca visezi ca tabloidele scriu urat despre tine si vezi si poze care te infatiseaza atunci in realitate o sa primesti o veste care o sa te bucure, o sa iti creeze buna dispozitie si chiar s-ar putea sa te cheme cineva la o discutie alaturi de alte cunostinte. Daca visezi asa ceva semnifica faptul ca o sa primesti in curand o invitatie, o sa cunosti persoane noi care o sa te faca sa te simti bine in compania lor.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi oază în deșert

Daca in realitate esti o persoana mai retrasa si nu prea ai chef de socializat sau nu iti doresti prieteni noi atunci visul este un semn ca in scurt timp s-ar putea sa iti schimbi radical parerea in aceasta privinta, probabil o sa patesti ceva care o sa te impinga sa ceri si parerea altora, o sa simti nevoia de comunica la nivel mai intim cu cineva. Nu este exclus sa iti cauti un confident – o confidenta – pe care sa o(il) pastrezi pentru mult timp.

Daca visezi ca tabloidele scriu negativ despre tine atunci s-ar putea ca sa ai o imagine proasta despre tine, nu iti place sa iesi in ochii lumii pentru ca nu crezi cu adevarat ca ai realizat ceva in viata care sa te recomande pentru o astfel de postura sau nu ai incredere mare in propriile talente sau abilitati. A sta intr-un con de umbra a devenit astfel o modalitate de a trata cu viata si de a trece mai usor peste toate greutatile aparute in cale.

Daca visezi asa ceva atunci este posibil ca in scurt timp sa te deranjeze ceva in comportamentul cuiva si sa te retragi fara a da prea multe explicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.