Trăsăturile fizice ale zodiei Gemeni

0
907
Trasaturile fizice ale zodiei Gemeni

Aspecte generale ale zodiei Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt personaje foarte energice, un motiv pentru care ei pot adesea să cadă în extrema negativistă în ochii celor din jur, părând poate prea superficiali sau mult prea detașați. Totuși, nevoia lor de a ști, de a cunoaște orice, se va manifesta în toate cazurile, ceea ce îi face să pară absenți din capul locului, având în general o aparență abstractă, oarecum motivată de dorința de a atinge toate marginile cunoașterii.

Gemenii, deseori descriși ca fiind cei mai dinamici nativi ai zodiacului, impresionează prin varietatea trăsăturilor lor fizice. De la o expresie facială plină de vivacitate la o postură alertă, acești indivizi ies în evidență oriunde s-ar afla.

Însă aspectele generale ale trăsăturilor fizice vor fi destul de greu de conturat, mai ales pentru că nu avem un tip fix; zodia Gemeni reprezintă din capul locului o ființă duală, și pe cât de puțin vom reuși să cunoaștem una dintre fețele sale, pe atât de puțin vom ajunge să o vedem pe cealaltă.

Caracteristic lor mai este și felul în care se metamorfozează, acest lucru făcându-l involuntar, sau poate din nevoia de a experimenta, însă cert este că toate aceste trăsături launtrice se vor vedea destul de bine și în natura fizică a Gemenilor.

Aspecte generale ale zodiei Gemeni

Trăsături definitorii ale chipului unui nativ din Gemeni

Nativii din zodia Gemeni pot să pară adesea agitați și nelalocul lor, însă au o anumită finețe în exprimare, în trăsăturile chipului lor și în privire încât adesea pot să șocheze prin întreaga lor complexitate și contrarietate.

Totuși, se poate remarca la ei o finețe oarecum ovală a chipului, aici pot fi asemănați cu nativii din zodia Fecioara; ei debordează de energie, au o vioiciune în privire inegalabilă, adesea par să aibă acel aer strengăresc al unui copil nevinovat care vrea să încerce marea cu degetele. Părul este adesea închis la culoare sau spre castaniu, însă mereu bogat.

Trăsături morfologice, mimica și mersul nativului Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au un mers tipic, nervos, agitat, apăsat; atunci când gesticulează, pare că vor să exprime multe, însă de fapt ei nu găsesc mijloacele potrivite pentru toate cazurile. Chiar dacă este opus nativilor din zodia Fecioara, având în vedere că îi guvernează aceeași planetă, și anume Mercur, trebuie să ținem seama totuși și de asemănarea lor cea mai mare, și anume nevoia de a cunoaște, de a se informa și de a fi informați, în ciuda faptului că au moduri diferite de a o face.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Fecioară

Acest lucru se va face remarcat și în mimica lor, cât și în cadrul trăsăturilor morfologice, având în vedere că temperamentul Gemenilor își va spune mereu cuvântul; ei vor părea a fi prinși în mai toate situațiile de o stare de anxietate, chiar dacă poate e felul lor de a se exprima, spre deosebire de Fecioare, care mereu vor avea o atitudine calculată și își vor da dovada de stăpânirea situației în care se află.

Aspectul vestimentației ale unui nativ din zodia Gemeni

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt și din acest punct de vedere opuși celor din zodia Fecioara, ei tind să-și creeze un propriu univers aparte în ceea ce privește vestimentația; niciodată nu vor fi în ton cu moda sau prea banali. Cel puțin femeile adoră să-și facă singure ținute unice, chiar dacă le adaugă câte ceva nou hainelor cumpărate din magazinele de lux sau din second-handuri sau chiar dacă și le creează ele de la cap la coadă; însă cert este că nevoia de a încerca, de a experimenta primează și în aspectele vestimentare.

În plus, vor avea mereu o oarecare strălucire în ținută, iar bărbații vor opta mereu pentru ceva elegant sau cel puțin pentru un stil diplomatic, însă extravagant, oarecum tipic adolescentin britanic.

Reprezentând dualitatea, Gemenii pot surprinde prin contrastele pe care le prezintă. Astfel, este posibil ca unii nativi să prezinte o combinație specială de trăsături, îmbinând, de exemplu, o privire pătrunzătoare cu un zâmbet cald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.