Trasaturile fizice ale zodiei Gemeni

0
896
Trasaturile fizice ale zodiei Gemeni

Aspecte generale ale zodiei Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt personaje foarte energice, un motiv pentru care ei pot adesea sa cada in extrema negativista in ochii celor din jur, parand poate prea superficiali sau mult prea detasati. Totusi nevoia lor de a sti, de a cunoaste orice, se va manifesta in toate cazurile, ceea ce ii face sa para absenti din capul locului, avand in general o aparenta abstracta, oarecum motivata de dorinta de a atinge toate marginile cunoasterii.

Insa aspectele generale ale trasaturilor fizice vor fi destul de greu de conturat mai ales pentru ca nu avem un tip fix, zodia Gemeni reprezinta din capul locului o fiinta duala, si pe cat de putin vom reusi sa cunoastem una dintre fetele sale, pe si mai putin vom ajunge sa o vedem pe cealalta. Caracteristic lor mai este si felul in care se metamorfozeaza, acest lucru facandu-l involuntar, sau poate din nevoia de a experimenta, insa cert este ca toate aceste trasaturi launtrice, se vor vedea destul de bine si in natura fizica a Gemenilor.

Aspecte generale ale zodiei Gemeni

Trasaturi definitorii ale chipului unui nativ din Gemeni

Nativii din zodia Gemeni pot sa para adesea agitati si nelalocul lor, insa au o anumita finete in exprimare, in trasaturile chipului lor si in privire incat adesea poate sa socheze prin intreaga sa complexitate si contrarietate. Totusi se poate remarca la ei o finete oarecum ovala a chipului, aici pot fi asemanati cu nativii din zodia Fecioara, ei debordeaza de energie, au o vioiciune in privire inegalabila, adesea par sa aiba acel aer strengaresc al unui copil nevinovat care vrea sa incerce marea cu degetele. Parul este adesea inchis la culoare sau spre castaniu insa mereu bogat.

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au un mers tipic, nervos, agitat, apasat, atunci cand gesticuleaza pare ca vor sa exprime multe insa de fapt ei nu gasesc mijloacele potrivite pentru toate cazurile. Chiar daca este opus nativilor din zodia Fecioara, avand in vedere ca ii guverneaza aceeasi planeta si anume Mercur, trebuie sa tinem seama totusi si de asemanarea lor cea mai mare si anume nevoie de a cunoaste, de a se informa si de a fi informati, in ciuda faptului ca au moduri diferite de a o face.

Citește și:  Luna in relatie cu Jupiter

Acest lucru se va face remarcat si in mimica lor, cat si in cadrul trasaturilor morfologice, avand in vedere ca temperamentul Gemenilor isi va zice mereu cuvantul, ei vor parea a fi prinsi in mai toate situatiile de o stare de anxietate chiar daca poate e felul lor de  a se exprima, spre deosebire de Fecioare care mereu vor avea o atitudine calculata si si vor da dovada de stapanirea situatiei in care se afla.

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Gemeni

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt si din acest punct de vedere opusi celor din zodia Fecioara, ei tind sa isi creeze un propriu univers aparte in ceea ce priveste vestimentatia, niciodata nu vor fi in ton cu moda sau prea banali. Cel putin femeile adora sa isi faca singure toalete unicate, chiar daca le adauga cate ceva nou hainelor cumparate din magazinele de lux sau din second handuri sau chiar daca si le creeaza ele de la cap la coada, insa cert este ca nevoia de a incerca, de a experimenta primeaza si in aspectele vestimentare.

In plus vor avea mereu o oarecare stralucire in tinuta, iar barbatii vor opta mereu pentru ceva elegant sau cel putin pentru un stil diplomatic, insa extravagant, oarecum tipic adolescentin britanic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.