Interpretare vis in care apare felicitari

0
2364
Interpretare vis in care apare felicitari

Interpretarea viselor in care apar felicitari aduc cu sine de cele mai multe ori lucruri bune. Felicitarile din vis prevestesc o reusita fie ca este a ta fie ca este a unei alte persoane, insa cert este ca ele iti imbunatatesc viata.

Atunci cand visezi ca primesti felicitari la locul de munca, e posibil sa fii promovat, sa primesti un bonus, deoarece ele chiar sunt prevestitoare, premonitorii.

Felicitarile din vis mai aduc de regula si vesti bune, de exemplu daca esti felicitat in familie, inseamna ca fie vei avea parte de o nunta, fie vei avea un nou membru in familie, poate ca vei avea un copil, poate ca copiii ti se vor casatori, poate ca se anunta un botez sau altele.

Daca visezi ca esti felicitat de un prieten inseamna ca cineva se va bucura pentru o realizare de-a ta, daca visezi ca tu oferi felicitari cuiva inseamna ca vei avea parte de foarte multe bucurii, o persoana te va face fericit, poate ca iti ofera ceva, fie material, fie spiritual.

Citește și:  Interpretare vis in care apare parlamentul

Semnificatia felicitarilor insa depinde si de persoanele care ti le ofera, iar aici puteti consulta simbolul pentru „mama”, „tata”, „unchi”, „prieten” etc pentru a afla fiecare lucru in parte.

De exemplu daca visezi ca primesti felicitari de la mama ta inseamna ca vei avea parte de foarte multe bucurii in familie. Daca visezi ca primesti felicitari de la tatal tau inseamna ca vei primi o seri de sarcini care te vor bucura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.