Interpretare vis in care apare o unghie

0
15988
Interpretare vis in care apare o unghie

Interpretarea viselor in care apare o unghie. Atunci cand visezi o unghie inseamna ca ai o sanatate precara, sperantele iti vor fi inselate. Daca visezi o unghie crescuta care nu este taiata inseamna ca sperantele, iluziile, iti vor fi desarte.

Daca visezi ca mananci dintr-o unghie inseamna ca vei avea parte de multa osteneala. Daca visezi ca porti unghii mari inseamna ca vei avea parte de glorie si daca visezi ca sunt rupte inseamna ca vei fi ranit, vei pierde ceva important.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca iti pierzi unghiile inseamna ca vei avea parte de neplaceri iar daca visezi ca ti le smulgi inseamna ca vei avea multe necazuri si dureri de proportii. Unghiile taiate din vis mai reprezinta si cearta de proportii iar daca pur si simplu te uiti la unghii in vis inseamna ca sanatatea ta este subreda.

unghii

Atunci cand visezi ca unghiile iti sunt foarte frumoase in vis, ai o manichiura bine realizata inseamna ca ar trebui sa incerci sa mai reduci din cheltuieli iar daca visezi ca iti tai singur unghiile inseamna ca te vei alatura celor care vor sa lucreze pentru binele comunitatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apar nuci

Atunci cand visezi ca iti vopsesti unghiile cu oja rosie inseamna ca vei capata dispretul unor persoane iar daca visezi iti tai unghiile foarte tare, din carne, inseamna ca peste ceva timp vei avea parte de multe necazuri.

Se mai spune ca atunci cand visezi unghii puternice si foarte bine conturate inseamna ca vei avea parte de bani, de castiguri iar traditia egipteana este de parere ca atunci cand visezi ca ti se rupe sau ti se indoaie o unghie inseamna ca vei avea parte de bogatii dar si de armonie in casa si mult noroc in iubire. Acelasi simbol il are si visul in care ai unghii foarte lungi.

Atunci cand visezi ca ai unghii foarte scurte, mai poate simboliza si faptul ca vei avea parte de conflicte, de o serie de certuri cu cei apropiati, de dusmanie din partea unor cunostinte, mai ales daca visezi ca ti le tai foarte mult. Atunci cand visezi ca ai o singura unghie, in traditia persana, visul reprezinta neimplinirea unei sperante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.