Interpretare vis in care apare ciorba

0
9815
Interpretare vis in care apare ciorba

Interpretarea viselor in care apare ciorbaAtunci cand visezi ciorba, aceasta este de regula asociata cu viata de familie, deci poate simboliza faptul ca ai o familie unita si vei avea parte de o viata imbelsugata. Ciorba groasa din vis prevesteste oboseala la locul de munca, cat si unele dezamagiri ce pot aparea.

Cand visezi ca gusti dintr-o ciorba inseamna ca vei primi o suma de bani iar daca visezi ca mananci ciorba inseamna ca trebuie sa iti astepti norocul, deoarece acesta va veni. Atunci cand visezi ca mananci ciorba si nu iti place gustul ei inseamna ca ai tendinte de a analiza trecutul, vrei sa iti cureti constiinta in cele mai mici detalii.

Cand visezi ca alta persoana mananca ciorba acest lucru prevesteste faptul ca persoana respectiva, daca iti este cunoscuta, se va casatori iar daca visezi o femeie tanara care gateste ciorba inseamna ca persoana cu pricina va avea un sot bogat in curand. Pe de alta parte daca visezi ca ai varsat ciorba in vis inseamna ca vei avea parte de o casatorie plina de bogatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un carnat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.