Interpretare vis in care apar animale ranite

0
2625
Interpretare vis in care apar animale ranite

Interpretarea viselor in care apar animale ranite ar putea sa fie in legatura cu prieteni care te vor face sa suferi sau cu dusmani carora le vei provoca niste pagube. Daca visezi ca iti apar animale ranite atunci este posibil ca in realitate sa auzi de persoane cunoscute care au o suferinta sau niste pagube, de asemenea ar putea semnifica aparitia unei boli la tine, se poate ca in scurta vreme sa apara niste simptome.

Daca visezi ca animale domestice sunt ranite atunci este posibil ca sa auzi de niste dusmani care au pierdut ceva, o sa te razbune cineva, o sa provoci pagube inamicilor.

Daca in vis iti apar niste vite care sunt ranite atunci s-ar putea ca in realitate sa ai niste greutati in activitatile tale, chiar si niste pierderi, o sa iti mearga prost afacerile pentru un timp.

Animalele in vis mai reprezinta si instinctele puternice pe care le are orice persoana, instincte de supravietuire sau materne, visul in care visezi animale ranite putand reprezenta astfel propriile tale instincte care sunt ranite, vei duce o lipsa acuta de spirit de observatie sau reactie intr-o situatie, nu te vei ridica la inaltimea asteptarilor celorlalti sau vei evolua dezamagitor intr-o imprejurare in care iti puneai mari sperante.

Daca visezi ca iti apare un urs ranit atunci este posibil ca un mare dusman de-al tau sa sufere o pierdere, o sa ii provoci o rana, o sa-l impiedici sa te mai supere, o sa ranesti adanc orgoliul unei persoane care nu te prea are la inima.

Citește și:  Interpretare vis in care te intalnesti cu Iisus sau cu Dumnezeu

animal ranit

Daca iti apare in vis un lup ranit atunci este posibil sa iti ranesti un inamic sau, in alte situatii visul semnifica faptul ca o sa iti pierzi din libertatea de miscare sau de actiune, o sa te impiedici de cineva care o sa-ti limiteze foarte mult libertatea.

Totodata ar mai putea ilustra si o situatie financiara precara care iti diminueaza foarte mult din raza de actiune, o sa te rezumi doar la ce ai pe moment, cineva o sa te raneasca in orgoliul propriu, iti doresti foarte mult sa fii pe cont propriu intr-o afacere sau in alta activitate dar deocamdata ai lipsuri mari si nu poti inca sa atingi acel stadiu evolutiv.

Daca visezi ca iti apare o pasare de prada care este ranita atunci este un semn ca o sa iti supui niste superiori, o sa te impui prin inteligenta sau altceva in fata unei persoane mult mai bine situate ca si tine din toate punctele de vedere.

Daca vezi in vis un vultur ranit atunci nu o a poti sa dai drumul unei afaceri sau altei activitati, degeaba o sa te strofoci si o sa incerci diverse tertipuri tot nu o sa-ti iasa nimic, visul este un semn ca in realitate nu ai elanul necesar pentru o actiune de anvergura, chiar daca astepti ajutorul cuiva el nu va veni.

Daca visezi ca iti apare o pasare alba care este ranita atunci este foarte posibil sa ai o durere sufleteasca sau sa iti apara niste ghinioane urmate de pierderi materiale, nu o sa te mai intelegi cu partenerul(a) de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.