Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Rac

0
471
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Rac

Portretul spiritual al zodiei Rac Zodia Rac reprezinta dorinta inascuta, repolarizarea, decizia constrangatoare. Aceasta zodie este poate cea mai feminina, cu instincte materne grav dezvoltate in unele cazuri, din intregul zodiac. Marele plus al nativilor din zodia Rac este faptul ca au o stapanire de sine obiectiva, insa marele minus este ca isi pun mereu sulfetul pe tava. Nativii din zodia Rac beneficiaza adesea si de o largire a perspectivei, de o suprematie a inteligentei, care se exercita asupra tuturor imprejurarilor, ei fiind cei care constientizeaza mai devreme sau mai tarziu latura afectiva a vietii si sensul de a  trai, necesitatea de a sta printre semeni.

Totusi Racii au in general un instinct sever de pionierat, ei vor sa invete, sa cunoasca, desi aparent nu le sta in fire acest lucru, se poate ca la prima vedere sa spuneti ca nici macar nu ii intereseaza altceva decat familia si buna lor stare. Nu este deloc asa deoarece ei cauta mereu o dara luminoasa, vor sa o treaca in sufletul lor dincolo de toate limitele si limitarile umane.

Compatibilitate rac

Adesea au un imbold de a se justifica pe sine, si nu oricum ci printr-o sofisticata maniera intelectuala  sau de ce nu prin numeroase si diverse considerente etice si sociale. Totusi majoritatea compatibilitatilor par sa nu tina cont de aceste aspecte, ele se realizeaza prin minune facand abstractie de cele mai bune calitati ale Racilor, deoarece adesea nici macar ei nu le constientizeaza. Daca in cazul altor zodii compatibilitatile depind de ascendent sau de contextul astral sub semnul caruia nativii s-au nascut, atunci merita mentionat ca toate compatibilitatile Racilor depind mai degraba de felul in care vor ei sa se dezvolte si sa se „lipeasca” de cei din jur.

Iar acest lucru nu porneste din ipocrizie, un Rac nu va arata o anumita fata celor din jur pentru ca asa trebuie sau pentru a se simti la adapost, asa cum ar face Pestii, ci din necesitatea unei aprofundari al acelui aspect. In continuare aveti compatibilitatile zodiei Rac pe toate planurile, asa cum stau ele scrise in astre, cu atentionarea asupra faptului ca in functie de nativ pot aparea grave diferente. Compatibilitate generala excelenta cu zodiile din acelasi semn, deci Scorpion si Pesti.

Aceste zodii se pare ca au o relatie excelenta, ele se intrepatrund atat spiritual cat si intelectual, au o intelegere mutuala, simt in acelasi fel. Daca in cazul zodiilor de aer, respectiv Balanta, Varsator si Gemeni principala caracteristica este aceea de a gandi, de a visa, concretizandu-se in fantezie, atunci in cazul acestor zodii de apa se poate spune ca primul gand este sufletul, simtamintele adunate si revarsate catre cei nevoiasi, avand un deosebit simt de siguranta de sine, manifestat mai ales la Raci, care ii asigura mereu ca fac bine ceea ce fac.

Cu zodia Pesti nativii Rac vor gasi aceeasi dorinta de ajuta, de a face bine celor din jur, celor nevoiasi, fara a vrea o rasplata, ei vor lucra foarte bine si in domenii umanitare, avand parteneriate excelente in orice plan. Totusi nu este tocmai indicat un perteneriat amoros, deoarece cand vine vorba de exprimarea sentimentelor se pare ca nativii Pesti nu prea au capacitatatea de a spune lucrurilor pe nume, ei traiesc cu impresia ca toti oamenii simt si nu trebuie sa spui sau sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, deci ceea ce ai in suflet. Iar aici Racii vor deveni paranoici, deoarece ei au nevoie mereu de certitudini.

Cat despre relatia dintre Scorpion si Rac de asemenea compatibilitatea generala este foarte buna insa nu trebuie facut un parteneriat pe plan profesional, deoarece in majoritatea cazurilor Scorpionii isi urmaresc propriile tinte, vor dori un succes personal iar Racii nu vizeaza decat societatea, binele celor din jur, care ii va duce in cele din urma la o cutezanta infranta.

Rac

Compatibilitate generala redusa a nativilor Rac este cu zodia de foc – Berbec si cu cea de aer – Balanta iar acest lucru se intampla numai pentru ca ei nu reusesc sa comunice bine pe toate planurile. De exemplu cu zodia Berbec ei se vor intelege de minune la locul de munca, deoarece au o compatibilitate excelenta pe plan profesional. Ambele zodii au acelasi scop final si anume de a ajuta si de a fi de folos, chiar daca abordeaza metode diferite. Vor invata sa faca impreuna o treaba pe mai multe cai si sa aiba un rezultat minunat.

Totusi cu zodia Berbec nu se vor intelege de pilda pe plan financiar, deoarece Racii sunt mai strangatori si prefera sa adune la ciorap ca sa aiba pentru vremuri grele sau pentru cei saraci, sunt darnici cu nevoile altora, insa zodia Berbec este mai risipitoare, ei nu prea tin de bani, cheltuiesc pe lucruri inutile. Cu zodia Balanta insa nativii Rac vor avea o compatibilitate general redusa mai ales pentru ca Racii a o pofta nesociala sau mai bine zis infantila, ceea ce nu va placea Balantelor, ei prefera sa aiba altul o persoana rafinata, eleganta, cuceritoare, ceea ce poate fi desigur si racul, insa in felul lui matern de a fi, intr-un sens mai putin senzual.

Citește și:  Pietre pretioase pentru Rac

Compatibilitate excelenta pe plan profesional a nativilor Rac este cu zodia Berbec. Ambele zodii a o tendinta de exploatare a sinelui, o dorinta mareata de a creste constant indiferent pe ce plan. Daca ajung la un acord comun atunci pot ajunge si la un plan comun, chiar daca vor decide sa abordeze diverse metode, Racul pe ale lui, Berbecul pe ale lui. Insa relatia profesionala este buna atat timp cat norocul neobisnuit este considerat neobisnuit si nu cauza Berbecului, care are rolul adesea de a-si asuma meritele, iar Racul trebuie sa incerce sa isi recunoasca jocul evaziv al fortelor interioare din natura.

Daca vor lucra in domeniul media de pilda, impreuna Racii si Berbecii vor face o echipa excelenta: Racul se va interesa mereu de nevoile celor batuti de soarta, va fi vocea celor nedreptatiti iar Berbecii vor lua atitudine, vor demara activitati ca sa puna punct situatiilor, si asa mai departe. Compatibilitate deosebita pe plan emotional a nativilor Rac este cu zodia Balanta. Aici se pare ca creeaza o serie de controverse, insa ceea ce mentionam din capul locului este ca emotional vizeaza inainte de toate planul amicitiei, al socialului si al umanitarismului. Ambele zodii au scopuri comune, iar cel mai mare dintre acestea este societatea.

Racii dau dovada de o fortare inocenta pentru a intelege iar Balantele, mai ales inainte sa ajunga la maturitate, dau dovada de aceeasi inocenta, de nehotarare si incapacitate de alegere. Cele doua zodii se vor intelege minunat deoarece ele se sprijina reciproc, iar dorintele neobosite de a lua contact cu cei din jur ii vor aduce tot mai aproape. Ambele zodii doreasc sa se realizeze din punct de vedere spiritual, ambele zodii vor sa inteleaga natura umana, sa beneficieze de o atingere luminoasa a maiestriei proprii. Insa ambele zodii, atat Racii cat si Balantele mai au ceva in comun si anume frivolitatea si stapanirea de sine.

Compatibilitate execelenta pe plan financiar a nativilor Rac este cu zodia Leu. Cele doua zodii se vor motiva sa castige, chiar daca acest lucru se va realiza prin eliberarea de sine sau de iluzii placute, in cele din urma integrarea personalitatii lor va fi dobandita printr-o puternica forta de realizare, de iluminare, ei avand o vointa puternica, activa si sigura de sine chiar daca in cele din urma ea se poate dovedi oarba deoarece adesea se arunca inainte, se avanta. Totusi ambele zodii nu au din firescul zodiilor de aer pentru implinire financiara ceea ce ii va face pe cei doi nativi sa lucreze foarte mult, sa munceasca din plin ca sa poata fi rasplatiti asa cum trebuie. Compatibilitate excelenta pentru casatorie a zodiei Rac sau parteneriate se face in comun cu zodia Capricorn.

compatibilitati excelente rac

Ambele zodii au control total asupra vietii, Capricornul isi doreste bunastarea si familie mare, fericita, iar Racul isi doreste sa aiba pe cineva caruia sa ii daruiasca toata dragostea si toata atentia sa. Astfel ca nativul Capricorn va munci fiind sustinut de nativul Rac, iar in final isi pot construi impreuna viata comoda, armonioasa de care are nevoie fiecare. Compatibilitate minunata a zodiei Rac pentru proiecte de arta si de creatie este cu zodia Scorpion. Daca un nativ Rac isi va dori sa lucreze de exemplu in teatru atunci va face un  parteneriat grozav de bun cu zodia Scoprion.

Cei doi vor da dovada impreuna de o cunoastere spirituala integrala, cat si integrata, cat si de o devotiune inocenta de grup. Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile de aer – Gemeni si de apa – Pesti. Racii si Gemenii vor avea in comun pe plan spiritual idealurile de viata, Racul vine cu baza, cu miturile, legaturile cu trecutul, iar Gemenii vin cu noul , cu ideile extrovertite, ambele zodii creand impreuna o inclinatie catre romantism. Cat despre Pesti si raci, pe plan spiritual nimic nu poate fi mai armonios decat aceasta combinatie care se  pare ca lucreaza in folosul umanitatii fara nici cea mai mica dorinta de rasplata.

Ei au in comun o elevatie si popularizare a valorilor umane prin arta, ca factor social, dorinta de realizare suprema a ambitiei in viata. In plus ambele zodii tanjesc dupa viata vie, asemeni unei mari aventuri, si vor face un schimb reciproc de idei de elita, care ii va duce la o camaraderie mentala si fizica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.