Interpretare vis in care apare un azil

0
937
Interpretare vis in care apare un azil

Interpretarea viselor in care apare un azil. Daca in vis iti apare un azil inseamna ca vei avea un esec in viitorul apropiat, poate ca vei fi abandonat, ori uiti de ceva important, te simti lipsit de putere si nu stii pe ce drum sa o apuci, simti ca toti au uitat de tine, ori trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta deoarece aceasta va fi cam subreda in viitorul apropiat.

In acelasi timp daca visezi un azil, acesta poate semnifica si un avertisment pentru tine, deoarece ai nevoie de ajutor, in cazul in care gasesti un azil plimbandu-te pe strada inseamna ca doresti sa primesti un prim ajutor, iar daca pleci dintr-un azil in vis, inseamna ca vei avea multe regrete, vei fi dezamagit de propria persoana ori lasi ceva in urma care te doare, iti provoaca melancolie.

In cazul in care visezi ca vizitezi un azil acesta poate sa simbolizeze neplaceri cu parintii tai sau la locul de munca cu sefii ori pur si simplu faptul ca te confrunti cu ceea ce nu-ti place, insa trebuie sa iti spui si tu cuvantul, sa iti lansezi opinia intr-o directie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o urna

Pe de alta parte mai putem spune ca daca visam ca ducem pe cineva la azil inseamna ca ne decidem sa lasam in urma o perioada a vietii noastre, uitam tot trecutul sau dam la o parte o persoana draga noua, care insa ne-a pricinuit un mare necaz, o suferinta de proportii.

Daca visam un azil daramat inseamna ca ar trebui sa incercam sa ne mai gandim si la cei mai in varsta, la cei pe care poate ca i-am uitat din cauza distantei sau din cauza lipsei de comunicare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.