Interpretare vis in care apare un frizer

0
2312
Interpretare vis in care apare un frizer

Interpretarea viselor in care apare un frizer. Atunci cand o femeie viseaza un frizer sau ca merge la unul, inseamna ca in viitorul apropiat ea va fi implicata intr-un foarte mare scandal moral, din partea unui membru de familie, e posibil sa fie trasa la raspundere pentru ceva ce a facut sau nu a facut.

Iar daca viseaza ca la frizer isi albeste sau isi decoloreaza parul inseamna ca va scapa in curand dar cu o foarte mare greutate de o posibil pedeapsa sau de insulta celor din jur.

Pentru un barbat, atunci cand viseaza ca merge la frizer inseamna ca va fi foarte barfit si pe langa toate acestea, va vrea foarte mult sa cucereasca o femeie frumoasa numai de dragul de a-si testa abilitatile de cuceritor, de Don Juan, plin de farmec.

la frizer

Se mai spune ca atunci cand visezi un frizer inseamna si ca iti pierzi timpul cu discutii inutile, lumea te vorbeste de rau iar in cazul in care visezi ca esti frizer inseamna ca vei avea parte de neintelegeri intre tine si unul dintre membrii familiei, poate chiar toti, vei avea mari probleme de comunicare cu cei din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare matreata

Daca visezi ca mergi la un frizer inseamna ca vei pierde o suma de bani si nu poti evita acest lucru. De regula frizerul din vis nu este un semn prea bun, insa in traditia romaneasca se mai spune ca el poate fi chiar simbolul luminii din viata noastra, mai exact capacitatea de a putea face fata dificultatilor vietii.

Atunci cand visezi ca mergi la un frizer si acesta te rade in cap inseamna ca ai o foarte mare constiinta, e posibil ca toate gandurile tale sa fie aratate in mod direct si sa nu te sfiesti sa spui lumii ceea ce crezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.