Interpretare vis în care cineva este ștrangulat ori sufocat

0
5351

Un vis în care ești ștrangulat ori sufocat, avertizează asupra dorinței inamicilor de a pune presiune psihologică asupra ta. Dacă știi deja de debutul unei boli și ai un astfel de vis, înseamnă că trebuie să mergi la un medic, pentru că boala se poate agrava. A omorî pe cineva prin sugrumare în vis, nu este semn bun, arată resentimente amare din partea unei persoane, de la care te-ai așteptat cel mai puțin.

Pentru a interpreta un vis în care tu ștrangulezi pe cineva sau tu ești sugrumat de un dușman, este necesar să-ți amintești ce persoană a apărut în vis. De asemenea, contează și alte aspecte, câți atacatori au fost, cum te-ai comportat, cu ce s-a realizat ștrangularea.

Din punct de vedere psihologic, un vis în care apare cineva strangulat sau sufocat poate avea conexiuni profunde cu sentimentele de impotență sau de lipsă a controlului. Aceste visuri pot fi, de asemenea, rezultatul unor evenimente stresante recente din viața ta.

Este posibil ca subconștientul tău să utilizeze această imagine ca o formă de a atrage atenția asupra anumitor probleme emoționale sau psihologice nerezolvate. Întrucât interpretarea viselor este un domeniu complex, este întotdeauna util să te consulți și cu un specialist pentru o înțelegere mai profundă a simbolurilor și a contextului.

Iată câteva vise:

 • Dacă visezi că un om vrea să te sugrume în vis, înseamnă că trebuie să te ferești de necaz, pentru că cineva îți vrea răul și te va lovi când te aștepți mai puțin. Ferește-te de persoanele false.
 • Dacă visezi că ești gâtuit în mod brusc, semnifică ostilități și invidie. Trebuie să fii atent la acțiunile, declarațiile tale, la persoanele din jur.
 • Visul în care tu ștrangulezi pe cineva, arată că vei scăpa de griji, responsabilități și probleme. Dacă ai visat că cineva deja te-a strâns de gât, înseamnă că te afli într-o situație fără speranță.
 • Dacă tu ai sugrumat o persoană în vis, arată că vei concura cu ea în realitate. A comite o crimă prin sufocare este semn că simți nevoia de a dezvălui un secret despre un conflict cu rudele, vecinii sau prietenii.

Dacă visul este despre sufocare, înseamnă că ai probleme pe care trebuie să le rezolvi, pentru că ele îți crează acea senzație de respirație greoaie din vis. Prin rezolvarea lor, vei putea „respira pe deplin”.

Citește și:  Interpretare vis în care apar bani sau câștigi bani

Alte vise despre ștrangulare:

 • Un vis în care ești sugrumat cu o frânghie, înseamnă că nu este bine să începi o afacere în viitorul apropiat.
 • Dacă visezi că ți-ai sugrumat soțul în vis, înseamnă gelozie în relația ta din partea lui, din cauza altor bărbați.
 • Dacă visezi că ți-ai ștrangulat o rudă în vis – tatăl, mama, fratele – înseamnă că ești extenuat de prea multe probleme, pe care le ai pe cap. Probabil a venit momentul să apelezi și la ajutorul rudelor, pentru a-ți rezolva grijile care ți-au căzut pe umeri.
 • Dacă un bărbat își ștrangulează iubita în vis, înseamnă gelozie și probleme în dragoste.
 • Dacă visezi cum îți strângi de gât soacra, este semn că în viața reală ești un om slab și trebuie să-ți controlezi mai bine emoțiile.

Dacă visezi cum ești ștrangulat în vis, arată că trebuie să ai credință în D-zeu și să înveți să prețuiești viața.

Vise în care apar și animale

 • A sugruma un urs în vis, înseamnă că vei insulta o persoană în viața reală și este cazul să rezolvi neînțelegerile.
 • A gâtui o pisică, arată depășirea cu succes a unor obstacole și situații negative.
 • Dacă visezi că strângi de gât o pasăre, înseamnă ceartă cu o persoană din viața ta, care este impulsivă și rebelă. Aceeași explicație este și la visul în care omori un cocoș.
 • A sugruma un leu în vis, simbolizează faptul că vei face un act îndrăzneț, dar nechibzuit, în viața reală.
 • A gâtui un câine, înseamnă că beneficiul material este mai important pentru tine decât compania prietenilor.
 • A sugruma o vulpe în vis, este semn că vei afla despre intrigile unei femei rele și vei avea o dispută cu ea.
 • A strânge de gât un șoarece, înseamnă depășirea temerilor, angoaselor, problemelor, pe cont propriu, fără a le transfera altora.

Dacă visezi că cineva te sugrumă, dar nu vezi atacatorul, arată că îți este frică în zadar și cauți mereu sprijinul altor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.