Interpretare vis in care apare discurs

0
401
Discurs Sursa: corneliuvadimtudor.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un discurs. Daca in vis tu esti persoana care tine un discurs inseamna ca vei avea o serie de succese pe plan profesional iar cariera ta te va face sa fii mandru, sa te simti ca si un om implinit si respectabil. Acest vis mai poate simboliza si faptul ca legi relatii de prietenie foarte bune si atunci cand visezi ca participi la un discurs care te plictiseste inseamna ca reputatia ta ori a altei persoane va fi in pericol si trebuie facute sacrificii pentru a remedia totul. Un discurs politic in vis reprezinta de fapt o durere pe care ai ascuns-o si inca n-ai uitat-o.

Discurs Sursa: corneliuvadimtudor.blogspot.com
Discurs
Sursa: corneliuvadimtudor.blogspot.com

Daca visezi ca un politician tine un discurs si este foarte timorat inseamna ca in realitate ai unele traume din copilarie care te afecteaza chiar si la varsta maturitatii. Pe de alta parte, atunci cand visezi ca tii un discurs mai reprezinta si faptul ca trebuie sa iti iei inima in piept, esti indemnat astfel de subconstient sa fii curajos, sa spui oamenilor ceea ce gandesti, sa devii mai sociabil si mai asertiv, tinand seama de toate calitatile tale, nu trebuie sa te mai plafonezi in timiditate, exprima tot ceea ce ai vrea ca cei din jur sa auda, chiar daca exista riscul sa fii criticat. De cele mai multe ori critica este constructiva, asa ca nu-ti poate face decat bine chiar daca poate pe moment te raneste. In aceeasi ordine de idei, atunci cand visezi ca tii un discurs se mai poate spune si ca simti nevoia sa vorbesti cu cei din jurul tau, vrei sa spui ceva care nu mai suporta amanare, care are o insemnatate foarte mare, insa se poate vorbi si de teama de a tine o cuvantare in fata unei adunari mai mare, poate ca esti pus la locul de munca sa vorbesti unui colectiv despre un anume proiect iar tu esti mai timid, mai retras, ti-e frica ca nu o sa te descurci.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un fior

Pentru o mai buna interpretare a visului in care apare un discurs trebuie sa tinem seama si de subiectul acestuia, deoarece el ne poate da indicii referitoare la ceea ce ar trebui sa reparam in viata de zi cu zi. Politicianul din vis care spune un discurs mai poate insemna si multa tradare, minciuna, avand in vedere ca acesti oameni publici adesea promt lucruri pe care in cele din urma nu le mai infaptuiesc, dand dovada de un mare agoism, deoarece vor doar sa isi atinga scopul, asadar, ai grija sa nu devii asemeni lor.

Unii talmacitoei de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca tii un discurs inseamna ca esti o fire deschisa, poti sa graiesti mereu numai adevarul, cu riscul de a-i rani pe cei din jur, tu poti fi raul necesar si chiar daca ajungi sa fii dispretuit, in cele din urma apropiatii isi vor da seama ca ai avut dreptate si ca i-ai ajutat prin sinceritatea ta rau voita.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.