Interpretare vis în care apare discurs

0
1140
Interpretare vis in care apare discurs

Dacă în vis tu ești persoana care ține un discurs, înseamnă că vei avea o serie de succese pe plan profesional, iar cariera ta te va face să te simți mândru, ca un om împlinit și respectabil.

Acest vis mai poate simboliza și faptul că legi relații de prietenie foarte bune, iar atunci când visezi că participi la un discurs care te plictisește, înseamnă că reputația ta sau a altei persoane va fi în pericol și trebuie făcute sacrificii pentru a remedia totul. Un discurs politic în vis reprezintă, de fapt, o durere pe care ai ascuns-o și încă n-ai uitat-o.

Dacă visezi că un politician ține un discurs și este foarte timorat, înseamnă că în realitate ai unele traume din copilărie care te afectează chiar și la vârsta maturității.

Pe de altă parte, atunci când visezi că ții un discurs, mai reprezintă și faptul că trebuie să-ți iei inima în dinți. Ești îndemnat astfel de subconștient să fii curajos, să spui oamenilor ceea ce gândești, să devii mai sociabil și mai asertiv, ținând seama de toate calitățile tale. Nu trebuie să te mai plafonezi în timiditate, exprimă tot ceea ce ai vrea ca cei din jur să audă, chiar dacă există riscul să fii criticat. De cele mai multe ori, critica este constructivă, așa că nu-ți poate face decât bine, chiar dacă poate, pe moment, te rănește.

În aceeași ordine de idei, atunci când visezi că ții un discurs se mai poate spune și că simți nevoia să vorbești cu cei din jurul tău, vrei să spui ceva care nu mai suportă amânare, care are o însemnătate foarte mare, însă se poate vorbi și de teama de a ține o cuvântare în fața unei adunări mai mari. Poate că ești pus la locul de muncă să vorbești în fața unui colectiv despre un anumit proiect, iar tu ești mai timid, mai retras, îți este frică că nu o să te descurci.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o femeie

discurs

Pentru o mai bună interpretare a visului în care apare un discurs, trebuie să ținem seama și de subiectul acestuia, deoarece el ne poate da indicii referitoare la ceea ce ar trebui să reparăm în viața de zi cu zi.

Politicianul din vis care spune un discurs mai poate însemna și multă trădare și minciună, având în vedere că acești oameni publici adesea promit lucruri pe care în cele din urmă nu le mai îndeplinesc, dând dovadă de un mare egoism. Ei vor doar să-și atingă scopul, așadar, ai grijă să nu devii asemenea lor.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi că ții un discurs înseamnă că ești o fire deschisă, poți să spui mereu numai adevărul, cu riscul de a-i răni pe cei din jur. Tu poți fi răul necesar, și chiar dacă ajungi să fii disprețuit, în cele din urmă, apropiații își vor da seama că ai avut dreptate și că i-ai ajutat prin sinceritatea ta, chiar dacă a fost uneori dură.

Visul în care apare un discurs poate fi un semnificator puternic al modului tău de a comunica și de a-ți exprima gândurile și emoțiile. Un discurs în vis poate simboliza nevoia de a-ți face auzită vocea în anumite situații din viața reală sau poate indica anxietatea legată de exprimarea în public. De asemenea, poate reflecta dorința ta de a influența sau a conduce într-un anumit context.

Dacă în vis ești cel care ține discursul, acest lucru poate semnifica încrederea în abilitățile tale de comunicare, în timp ce a asculta un discurs poate indica că ești în căutarea unor sfaturi sau îndrumări. Reflectând la conținutul discursului și la reacțiile tale sau ale celorlalți din vis, poți obține indicii valoroase despre modul în care îți gestionezi comunicarea și relațiile interpersonale în viața de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.