Interpretare vis in care apare ceva primitiv

0
164
Interpretare vis in care apare ceva primitiv

Interpretarea viselor in care apare ceva primitiv sau un om primitiv se refera la gradul tau invatatura, la nivelul de civilitatie pe care il ai. Atunci cand visezi ca te intalnesti cu un om primitiv inseamna ca vei avea de-a face cu oameni lipsiti de morala, cu persoane lipsite de caracter, de cultura. Aici ne putem raporta desigur la josnicie, la lipsa de umanitate.

Daca visezi ca stai de vorba cu un om primitiv inseamna ca ti vei face prieteni care te vor duce la pierzanie, vei avea numai de pierdut din cauza lor, deoarece sunt rau famati si in plus te conduc numai catre fapte rele.

Totusi o alta varianta ne mai sugereaza si ca primitivismul din vis reprezinta nevoi multe, saracie, lipsa de sanse, ceea ce sugereaza ca atunci cand visezi ca te asociezi cu oameni primitivi e posibil sa te alaturi celor nevoiasi, sa fii de partea lor si sa ii ajuti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un om mort

Daca visezi ca esti primitiv inseamna ca tie iti lipsesc multe iar daca visezi ca locuiesti intr-o pestera de primitivi inseamna ca vei trai multa vreme in saracie.

Atunci cand visezi ca ai de-a face cu primitivismul oamenilor sau cu diverse obiecte antice visul simbolizeaza nivelul la care ai avansat in viata, sensul incare te indrepti, sugerand in acest caz stagnarea, incapacitatea de a merge mai departe, sau poate chiar atasamentul fata de tot ceea ce este vechi, consacrat, impus de o societate mai veche

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.