Interpretare vis in care calatoresti cu un tren

0
64765
Interpretare vis in care calatoresti cu un tren

Interpretarea viselor in care calatoresti cu un tren se refera in principal la impliniri materiale sau relatii placute, se refera la schimbari mari care o sa aiba loc in viata ta insa nu rapid si cu zdruncinaturi ci intr-un mod placut si relaxant.

Daca visezi ca mergi cu trenul inseamna ca in viata reala vei avea impliniri mari insa nu imediat ci mai tarziu in viata, mersul cu trenul ilustreaza faptul ca in viata reala o sa ai nevoie de foarte mult ajutor din partea celor apropiati, aproape nimic nu vei face fara sa primesti cele mai bune sfaturi si cel mai bun suport material.

In situatia in care visezi ca mergi cu trenul simbolizeaza o schimbare mare in viata ta care o sa dureze o perioada mai lunga, nu este vorba de ceva ce se intampla peste noapte sau intr-o saptamana, mai degraba pare un proces de durata care iti va pune la incercare rabdarea si ascultarea.

Visul este un semn ca nu esti asa sigur(a) pe tine insa nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece o sa ai alaturi intotdeauna pe cineva care sa te protejeze sau care sa te sustina in toate incercarile grele.

Daca visezi ca mergi cu trenul intr-o calatorie mai inseamna ca in realitate o sa primesti o veste de departe, visul are legatura cu contactele de la mare distanta, s-ar putea ca in viata reala sa primesti o propunere de a pleca undeva la distanta in scop de afaceri sau pentru a activa intr-o profesie anume.

calatoresti cu trenul

Daca visezi ca trenul merge cu viteza foarte mare inseamna ca in realitate nu prea iti faci griji cu planurile tale, te simti protejat(a) si o sa ai doar lucruri bune in fata.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi ace de păr

Denota in acelasi timp si o pofta nebuna de a ajunge la finalul unei etape din viata ta, e ca si cum te-ai pregati pentru un nou pas important dupa ce ai trecut de un prag.

Visul in care calatoresti incet cu trenul simbolizeaza siguranta de sine, este un semn ca in realitate esti pregatit(a) sa iei viata in piept, te simti in stare de orice provocare, ai timp si rabdare, s-ar putea ca in curand sa iei o decizie foarte importanta si care, in cazul in care esti tenace, iti va aduce foarte multe foloase.

In cazul in care te visezi la vagonul restaurant ilustreaza o parere de rau dupa ceva sau dupa cineva, s-ar putea ca in viata reala sa regreti ca nu ai profitat de vreo ocazie.

In acelasi timp aceasta scena poate sa insemne si o nostalgie, o parere de rau dupa o situatie din trecut insa exista posibilitatea ca sa te astepte ceva frumos, o relatie sentimentala deosebita in scurt timp.

Visul in care te pregatesti de calatorie cu trenul si incepe sa porneasca din statie reprezinta in realitate sperante mari pentru viitor, te astepti la evenimente foarte placute si relatii stabile.

Daca visezi ca trenul porneste cu greu din statie este un semn ca in viata reala te desprinzi cu greutate de o stare anterioara, s-ar putea sa iti para rau dupa ceva, te detasezi cu greu de o etapa a vietii tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.