Neptun in semnele zodiacale

0
364

Asa cum am precizat in cadrul unui articol anterior, Neptun este o planeta a carei ciclu foarte lung afecteaza o generatie intreaga si in semnele zodiacale nu va afecta un singur individ. Sa vedem in continuare ce influenta are planeta Neptun asupra generatiilor, atunci cand se afla in fiecare casa zodiacala.

Neptun in Berbec se afla in peregrinaj, ceea ce inseamna ca la aceasta generatie idealurile vor fi purificate prin intermediul focului, actiunea va fi plina de pasiune, plina de actiune, energie, iar in ea vor fi mult lucruri eliminate, oarecum arse din cadrul existentei, pentru a lasa doar esenta.

Neptune in zodia Berbec

Generatia care s-a nascut cu Neptun in Berbec este o generatie care apreciaza foarte mult idealurile, credinta, apreciaza chiar si liderii condusi de pasiune si de verva, care au posibilitati sa isi arate idealurile, sa si le promoveze singuri. Totodata si idealurile de initaitive promovate personale, de autoafirmare au un loc special in acest context. Astrologii au constatat ca o buna parte dintre cei care au murit in timpul Razboiului Rece, din Anglia, au fost nascuti sub semnul acestei generatii.

Neptune in zodia Taur

Neptune in zodia Taur

Neptun in Taur se afla in peregrinaj, iar aceasta generatie se face remarcata prin idealurile sale ce capata o forma artistica, traditionala, reprezentate mai ales prin muzica si prin dans, ori chiar prin impartasirea sentimentelor de natura romantica. Arta devina foarte speciala in viata acestor nativi, mai ales literatura si muzica, aspiratiile devin furnizate foarte senzual, foarte romantic, sunt de natura pur spirituale, exista si un mare interes manifestat mai ales pentru armonia naturii si dobandirea unor existente lipsite de eforturi prea mari, cu depunerea unei munci mai mici. Generatia care s-a nascut cu semnul lui Neptun in Taur a fost foarte afectata de Primul Razboi Mondial si s-a regasit si printre cei care au participat la Revolutia Mare Socialista.

Neptun in zodia Gemeni

Neptun in Gemeni

Neptun in Gemeni se afla in peregrinaj, iar aici ajuta nativii sa isi caute si sa isi clarifice idealurile cu ajutrul ratiunii, sa isi transpuna ideile intr-o forma practica, sa concretizeze formele intelectului, toate prin intermediul unor defintii, ale unor teorii, apeland la moduri de gandire si la instrumente prin care se poate comunica, punand baza unor noi forme de a percepe lumea in general. Elementele acestea insa nu sunt deloc imediate, dar actiunea cerebrala a acestei generatii se va simti foarte mult impunandu-se alaturi de o serie de schimbari originale. Generatia aceasta a fost cea mai afectata in momentul in care a avut loc depresiunea economica.

Neptun in zodia Rac

Neptun in Rac

Neptun in Rac se afla in exaltare, iar aici activitatea emotiilor este mult mai intensa, determina o tulburare de proportii asupra ceea ce inseamna sentimente de familie, fata de patrie, fata de relatii, fata de traditii, totul luand forma unei perceptii intuitive in cadrul valorilor cu simboluri ascunse. Nativii care au Neptun in Rac vor avea idealuri puternice de a-si cunoaste radacinile si originile, ori doresc sa isi afirme si valorile, traditiile, familia, acestea fiind intens activate. Tot aici nativii pot lansa o serie de teorii de natura nebuloasa, exact asa cum a fost generatia din spatiul german vital care au imbratisat idealurile lui Hitler, nascuti de altfel sub acest semn astral.

Neptun in zodia Leu

Neptun in Leu

Neptun in Leu se afla in exaltare, iar aici se accentueaza energia si spiritul lui Neptun care aduce cu sine dorinta de realizare a unor idealuri pana la pragul de pasiune mistuitoare care arde. Nativii care au Neptun in Leu au tendinta de a se concentra cu multa energie asupra idealurilor lor, asupra obiectivelor si le dau de regula semnificatii foarte inalte, justificand cu noblete, cu nostalgie, desi nu sunt tocmai sincere. Se spune ca generatia aceasta a fost cea care a impus comunismul in Europa de Est dupa terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Neptun in zodia Fecioara

Neptun in Fecioara

Neptun in Fecioara se afla in exil si astfel este lovit foarte mult spiritul rational si critic al acestei zodii de influenta lui Neptun, pana in extrema in care procesul de purificare devine mai mult dorinta de a avea perfectiune de la cei din jur.  La aceasta generatie se manifesta astfel dorinta de a primi de la cei din jur o traire sau o atitudine superioara, ori de simtire a unor pericole ce nu exista din exterior. Aici apare in acest fel o aliniere de trairi in masa, de ideologii, care implica fenomene stranii si care peste o buna perioada de timp pot fi condamnate de istorie. Generatia care a avut Neptun in Fecioara a fost cea care a dus la pornirea Razboiului Rece si apoi la vanatoarea cea mare de comunisti din Statele Unite ale Americii.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Balanta

Neptun in zodia Balanta

Neptun in zodia Balanta

Neptun in Balanta se afla in peregrinaj, iar aici ar trebuie ca planeta sa se simta destul de bine, avand din vedere ca este o planeta emotionala, feminina, iar Balanta este astfel plina de armonia necesara dezvoltarii propice, are simt estetic, aici poate sa sustina toate manifestarile de ordin artistic prin redarea unui suport de intuitie si de imaginatie profund. Insa toate aceste manifestari sunt subtile si relatiile pe care le aduc la nivel interuman in viata societatii, apar si confuzii, contradictii, deci se introduce o vibratie destul de alambicata, care oscileaza intre castigul confruntarilor si cautarea armoniilor, a pacii. Astfel generatia care s-a nascut cu Neptun in Balanta a fost cea care a generat miscarea Hippie si muzica Rock.

Neptun in zodia Scorpion

Neptun in Scorpion

Neptun in Scorpion se afla in trigonocratie, iar aici da inclinatii de purificare profunde, atat a idealurilor, a scopurilor, cat si a dorintelor, adesea apeland la practici mistice, de foarte multe ori punand in miscare o serie de procese ce au la baza transformarile radicale venite dupa crize de personalitate sau dupa experiente semnificative de ordin sexual. Aici Neptun poate sa implice atractiile de proportii pentru substantele ce au rolul de a euforiza, iar generatia care corespunde acestei perioade este cea sustine prin foarte multe forme, pana si inconstient, o revolutie sexuala, care promoveaza si aduce cu sine practici noi si stiinte ezoterice, spirituale.

Neptun in zodia Sagetator

Neptun in Sagetator

Neptun in Sagetator se afla in peregrinaj, totusi aici este drept musafir si are tendinte de a da o aura mai fumurie, mai incetosata, aducand stimuli in viata referitoare la nevoia omului de a descoperi tot ceea ce poate fi dincolo de granitele vazute. Orice om are idealurile sale in viata, spirituale, insa nativii care s-au nascut sub aceasta conjunctura astrala cauta mult mai mult dincolo de aparentele vazute, stiute, ei vor sa exploreze, sa vada tot si sa acorde semnificatii noi. Generatia aceasta in Neptun poate sa dea nastere unor idei noi, a unor atitudini sau religii ce inoveaza, desfiinteaza granitele si trec peste orice bariera, simbolizeaza globalizarea.

Neptun in zodia Capricorn

Neptun in Capricorn

Neptun in Capricorn se afla in cadere, si avand in vedere ca Neptun nu se are deloc bine cu vibratia lui Saturn, guvernatorul Capricornului, mai ales daca luam in seama si faptul ca aici idealurile sunt purificate mai ales prin organizare si prin disciplinare, iar pentru cei mai multi dintre nativi aceasta conjunctura nu este deloc una care aduce favoruri. Influenta va fi insa simtita mult mai tare in cadrul vietii sociale si politice sau economice, mai ales in momentul in care generatia prinde maturizare si se va arata prin metode noi la nivel adminsitrativ, prin conceptii noi, prin formule sociale de restructurare.

Neptun in zodia Varsator

Neptun in Varsator

Neptun in Varsator se afla tot in cadere, iar aici Neptun da ochii cu vibratia lui Uranus, idealurile tinzand catre umanism, catre claritate in viata semenilor, aducand si o serie de actiuni, relatii dintre oameni vor fi reconsiderate in vederea stabilirii unor noi comunicari de tipul universal. Generatia nascuta sub semnul lui Neptun in Varsator va vrea sa simplifice cunoasterea, stiinta, venind cu o serie de paradigme si conceptii ce pot fi intelese mult mai usor, pot fi folosite de oricine, cunosc o tehnologie destul de slaba, la baza fiind mai mult resursele naturale ale omului.

Neptun in zodia Pesti

Neptun in Pesti

Neptun in Pesti se afla in domiciliu si aici este la el acasa, deci va oferi limpezirea tuturor ideilor prin intermediul unor verificari, certificari ale propriilor credinte. Astfel Neptun este cel care da mesajele psihice, mistice, ofera clarificari la nivelul sufletului, avand nevoie de schimbare, de dezvaluire a adevaratelor nevoi si idealuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.