Interpretare vis in care care ai luat examenul

0
3065
Interpretare vis in care care ai luat examenul

Interpretarea viselor in care care  ai luat examenul se refera la niste probleme pe care o sa le ai in afaceri sau in viata personala, neintelegeri intre prieteni, discutii si greutati in unele situatii.

In situatia in care treci la un examen inseamna ca in final o sa reusesti sa treci de unele obstacole. Visul mai ilustreaza si temeri pe care le ai inanumite situatii, temeri legate de bani, de persoane, temeri care sunt mai mult sau mai putin intemeiate insa ele exista si te vor marca in perioada urmatoare.

Daca visezi ca dai un examen si il treci este un semn ca in viata reala iti este teama ca iti lipseste ceva, o sa ai un sentiment de deruta in fata cuiva sau in fata unei situatii neprevazute.

De regula se spune ca asemenea vis te pregateste pentru o etapa intermediara in care trebuie sa dovedesti anumite calitati sau talente, o sa fie nevoie sa apelezi la experienta ta anterioara.

Daca visezi ca treci un examen si esti fericit(a) inseamna ca o sa apara lucruri pe care nu le-ai luat in considerare la inceput, o sa te dezechilibreze putin si o sa fi nevoit(a) sa apelezi la ajutorul cuiva pentru a te scoate dintr-o incurcatura.

ai luat examenul

Visul in care dai un examen si reusesti sa treci insa totusi ai un sentiment de neimplinire sugereaza faptul ca in viata reala o sa treci cu usurinta de o situatie destul de incalcita fara sa iti soliciti prea mult capacitatile intelectuale sau profesionale.

In cazul in care ai intr-adevar de dat un examen in realitate si visezi asemenea scena este posibil sa nu te pregatesti corespunzator pentru ceea ce urmeaza, ilustreaza niste lacune la niste materii sau anumite aspecte iti scapa si este posibil sa te lovesti chiar de ele in timpul unui viitor examen la scoala sau facultate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un examen

Daca in viata reala ai de luat o decizie importanta in ceea ce priveste afacerea ta visul simbolizeaza temeri reale pe care le ai in privinta unor investitii sau activitati care nu iti vor aduce rezultatele mult visate, se poate ca banii pe are ii investesti in ceva sau intr-o activitate sa se duca pe apa sambetei. In acest caz visul te avertizeaza ca nu esti pregatit(a) sa faci fata stresului si complexitatii unei afaceri sau activitati investitionale.

Daca in realitate ai o situatie mai complicata in viata de cuplu si ai de gand sa schimbi ceva visul ar putea sa semnifice faptul ca exista sanse mari ca relatia sa se relaxeze si sa se stabilizeze insa pentru a ajunge acolo mai intai va trebui sa dai dovada de multa rabdare si intelegere fata de partenerul(a) tau.

Se mai poate intampla ca sa doresti o urcare in ierarhia profesionala la locul de munca sau accederea la un statut superior iar in aceasta situatie visul iti prevesteste o schimbare in acest plan, s-ar putea sa ai de trecut niste praguri profesionale.

In orice caz, visul reflecta trecerea cu succes a acestora doar in situatia in care ai o experienta bine pusa la punct in ceea ce priveste meseria sau specialitatea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.