Interpretare vis in care apare contrabanda

0
455
Interpretare vis in care apare contrabanda

Interpretarea viselor in care apare contrabanda. Atunci cand visezi o persoana care face contrabanda inseamna ca vei intra in afaceri care te vor lasa fara nici un ban in buzunar, pri e posibil sa iti pierzi chiar locul de munca.

Daca in vis tu esti cel care face contrabanda inseamna ca vei avea parte de certuri cu partenerul de viata iar daca stai de vorba in vis cu un om care face contrabanda inseamna ca vei avea parte de lacrimi si de multe tristeti din cauza celor dragi, poate ca te dezamagesc chiar copiii cu faptul ca nu vor sa te asculte si au luat-o pe drumuri gresite in viata.

Pe de alta parte daca in vis iti apare un contrabandist care este arestat inseamna ca va trebui sa ai grija sa nu iei decizii prea pripite iar daca visezi un contrabandist care este urmarit inseamna ca tu comiti prea multe greseli, trebuie sa fii mai cibzuit in momentul in care iei o decizie sau in momentul in care spui ceva.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un miros

contrabandisti

Pentru o interpretare mai buna a visului in care apari facand contrabanda sau apare altcineva cunoscut tie, facand contrabanda, trebuie sa incerci sa retii si celelalte aspecte pe care le ai in vis, mai ales pentru ca foarte mult conteaza si marfa cu care faci contrabanda ori starea pe care o ai in momentul in care esti in mijlocul unei astfel de actiuni.

De exemplu daca visam ca facem contrabanda cu materiale ilegale, de genul drogurilor sau al alcoolului ori a tigarilor, inseamna ca in realitate te-ai implicat in activitati murdare, care te vor trage in jos, te vor defaima, iar daca visezi ca faci contrabanda cu medicamente sau cu substante permise de lege inseamna ca in realitate te chinui foarte mult la locul de munca, pentru a reusi ceva si pentru a primi putine laude.

Contrabanda din vis mai poate fi si de gen sentimental, ceea ce inseamna ca esti un abuzist, iti place sa cuceresti si apoi sa lasi, exact asemeni unui Don Juan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.