Interpretare vis in care apare o falca

0
183
Interpretare vis in care apare o falca

Interpretarea viselor in care apare o falca. Atunci cand visezi falcile unui animal inseamna ca veti avea o neintelegere sau ca pripiti prea mult lucrurile in viata reala iar asta va va aduce o neintelegere si o proasta dispozitie deoarece cei din jur nu agreeaza atitudinea pe care o adoptati.

In acelasi timp visul mai poate simboliza si faptul ca sunteti implicat intr-o actiune care va ia prea multa energie si din acest motiv sunteti epuizat si actiunea cu pricina poate dura foarte mult. Atunci cand iti visezi falcile inseamna ca in realitate dai dovada de incapatanare, esti prea determinat si prea autoritar cu cei din jur, ceea ce e posibil sa nu te prea ajute.

falca

Daca visezi ca falcile tale sunt stranse inseamna ca vei avea suparari la care nu te astepti, ori te incearca sentimente foarte puternice de la care te-ai abtinut candva. Se mai spune si ca daca visezi ca iti atarna falcile inseamna ca in realitate vei trece prin situatii neplacute si atunci cand visezi ca ti s-a dislocat o falca inseamna ca esti capabil sa renunti la beneficiile tale in favoarea celor din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o blana

In traditia romaneasca de interpretare a viselor se spune ca daca visezi falcile unei alte persoane atunci e posibil sa primesti un salariu mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.