Interpretare vis in care apare pantalon

0
28503
Interpretare vis in care apare pantalon

Interpretarea viselor in care apare pantalon. Atunci cand visezi ca ai un pantalon inseamna ca vei avea parte de clipe frumoase, senine, te vei relaxa insa daca il ai pe tine inseamna ca vei intalni un barbat care are foarte mult lipici la sexul frumos.

Daca visezi un pantalon colorat inseamna ca vei cunoaste iubirea frumoasa si sincera iar daca visezi ca o alta persoana se imbraca cu pantalonii tai inseamna ca cei care iti vor raul te vor rani.

Daca visezi pantaloni rupti inseamna ca vei avea in curand parte de fericire iar daca visezi pantaloni rupti pe care ii porti tu inseamna ca te vei umili singur in public, iti strica reputatia, daca visezi ca pantaloni scurti inseamna ca te faci de ras singur iar daca visezi pantaloni foarte frumosi inseamna ca iti vei implini toate visele si toate planurile.

Pantalonii mai inseamna si barbatie, faptul ca esti puternic, preiei intiativa, ai mult curaj sa faci lucruri marete si esti un om responsabil, iti duci la capat datoriile, chiar daca uneori risti sa devii violent in exprimare sau in fapte pentru a-ti atinge telurile.

Citește și:  Interpretare vis in care apar decoratii

Se mai spune ca atunci cand visezi ca te imbraci cu pantaloni inseamna ca in realitate iti va creste salariul, insa daca visezi ca esti fara pantaloni in fata multor oameni inseamna ca va trebui sa iti indrepti o fapta, sa iti ceri iertare.

Atunci cand o femeie viseaza ca are pantaloni de barbat pe ea inseamna ca viata sa va fi foarte frumoasa in general, va avea pe cineva care o va iubi mult si sincer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.