Interpretare vis în care vezi mărgele

0
1538

Mărgelele văzute într-un vis simbolizează o nouă dragoste, mai ales dacă șiragul de mărgele este foarte lung. Dacă visezi că ai pierdut din greșeală un șirag de mărgele în vis, iar acesta era al tău, înseamnă că vei scăpa fericirea din mână, din cauza acțiunilor tale pe care le faci fără să-ți dai seama.

Interpretarea depinde de context. De pildă, mărgelele împrăștiate sau distruse simbolizează trădare și lacrimi. Dacă simți în vis că nu poți smulge mărgelele de pe un șirag, înseamnă că nu te simți tocmai bine, dar corpul se poate autovindeca. Mărgelele din vis pot fi un semn despre propria sănătate, pot indica simptome pe care le-ai ignorat și care pe moment probabil sunt imposibil de eliminat. Mărgelele zdrobite în acest vis, arată sentimentul de nesiguranță.

Sigmund Freud spunea: “Cu cât visul ni se pare mai ciudat, cu atât acesta are o semnificație mai mare.”

Dacă o fată visează mărgele, înseamnă că este în căutarea perfecțiunii. Dacă este vorba despre un rozariu din mărgele în vis, atunci asta are legătură cu spiritualitatea. Dacă în vis fata poartă un colier de lux din mărgele, este semn că în curând va cumpăra un obiect foarte scump.

Alte interpretări ale visului în care apar mărgele:

  • Dacă visezi cum strângi mărgelele împrăștiate pe podea, înseamnă că vei pierde respectul pentru prieteni, pe care vei încerca să-l restabilești.
  • Mărgelele făcute din pietre semiprețioase în vis, este un semn bun, ce amintește de ceva special, important din viața ta.
  • Dacă visezi mărgele, poate semnifica faptul că ai o muncă foarte minuțioasă. Totuși, în pofida faptului că munca este foarte dificilă, ea va aduce o mare plăcere.
  • Visul în care te gândești la mărgele, arată că vei avea o întâlnire cu prieteni vechi sau cu niște colegi de clasă.
  • Visul în care înșiri mărgele pe un fir, dând atenție la fiecare detaliu, indică prudența, atenția și economia ta. Visul înseamnă și faptul că prietenii tăi se amuză pe seama ta, că ești atât de meticulos, dar în curând atitudinea lor se va transforma în bine.
Citește și:  Interpretare vis in care reusesti sa afli ce iti rezerva viitorul si incerci sa il schimbi

Mărgele în vis – alte interpretări:

  • Faptul că visezi mărgele, poate fi un semn că trebuie să acorzi atenție picioarelor tale (să faci băi calde), pentru că există riscul să suferi de boli fungice, ce afectează unghiile de la picioare.
  • Visul în care vezi cercei cu mărgele, înseamnă că vei avea oameni care te vor aprecia datorită elocvenței tale. Visul arată că ești o persoană expresivă, care are capacitatea de a spune lucrurile într-un mod destul de convingător.
  • Dacă visezi mărgele, poate înseamna și faptul că ai o muncă ce îți ocupă mult timp și care deși este oarecum dificilă, îți va aduce și avantaje materiale.
  • Visul în care vezi mărgele multicolore, foarte frumoase, arată faptul că trăiești bine. Această interpretare este valabilă doar dacă nu sunt mărgele negre.
  • Dacă mărgelele din vis sunt roșii, acestea sunt un simbol al emoțiilor și pasiunilor dintre tine și persoana iubită. Deși trăiești o dragoste mare, ascultă și vocea rațiunii, nu te grăbi să faci ceva în grabă, să regreți mai târziu.

Dacă visezi că vezi mărgele într-un magazin de bijuterii, dar nu le poți cumpăra din cauza lipsei de bani, înseamnă că în realitate vei face un cadou perfect cuiva. Visul în care mărgelele sunt cu perle, arată oportunitatea de a primi ajutor, protecție de la o persoană importantă. Perlele pot însemna și o stare de depresie sau de tristețe.

Dacă visezi o brățară cu mărgele, arată faptul că viața ta este încurcată și ești apăsat de griji. Toate aceste îngrijorări însă sunt mici și le vei depăși cu siguranță, deși asta îți va lua mai mult timp. Brățara cu mărgele este un simbol al faptului că vei alerga în cerc, dar totuși vei trece peste probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.