Interpretare vis in care apar cartuse / gloante

0
163
Gloante Sursa: petrueremia.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apar cartuse / gloante. Atunci cand visezi gloante sau cartuse inseamna ca vei primi o veste buna, vei fi asaltat de o serie de placeri. Pe de alta parte, unii talmacitori de vise interpreteaza gloantele din vis ca fiind aducatoare de cearta mai ales in familie, chiar daca certurile vor fi mici. Cartusele mai pot fi privite si asemeni lucrurilor foarte marunte din viata noastra carora nu le dam importanta, insa care au o foarte mare insemnatate iar in cele din urma ajunga sa ne faca rau. Se mai spune ca un cartus in vis aduce o veste buna in realitate, e posibil sa primesti o rasplata foarte mare pentru ca ai muncit din greu cand a trebuit.

Gloante Sursa: petrueremia.wordpress.com
Gloante
Sursa: petrueremia.wordpress.com

Daca visezi ca gasesti cartuse pe strada sau oriunde, pe pamant, inseamna ca vei reusi sa iti rezolvi problemele cele mai grele, nu te va mai incurca nimic iar daca visezi un cartus nefolosit ineamna ca pentru o scurta perioada de timp vei fi un om foarte ingamfat. Trebuie sa ai grija ca in acele momente, oricat de putine ar fi ele, sa nu iti atragi dusmani. Daca visezi gloante oarbe inseamna ca ceva trece pe langa tine fara sa observi, fara sa iti dai seama. Cartusele insa mai pot duce cu gandul si la violenta, cauzand de cele mai multe ori anihilarea sinelui, fie ca este vorba de cearta, fie ca este vorba de interactiuni fizice cu urmari grave.

Cartusul insa mai poate fi inteles si ca cel de la imprimanta, iar in cazul in care acesta apare gol inseamna ca trebuie sa te feresti de discutii, incearca sa fii putin mai retinut, iar daca este plin, poate sugera chiar energia ta si felul in care interactionezi cu oamenii, doza de viata pe care o oferi in interactiunile cu cei din jurul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here