Descendent in Fecioara

0
1587
Descendent in Fecioara

Nativul cu descendent in Fecioara va fi atras de o persoana la locul ei, serioasa, retrasa, vulnerabila in acelasi timp, ce este supusa si nu in ultimul rand modesta, care sa nu iasa in evidenta, sa nu fie ca o paiata, dornica de lumina, de centrul atentiei. Ce este mai ascuns este si mai misterios, in acelasi timp mai putin cunoscut de restul, deci prin natura sa unic. Acest nativ este atras de persoane care se orienteaza catre fapte, in nici un caz catre vorbe, care este muncitor, plin de eficienta, responsabil, avand o casnicie caracterizata prin simt practic, incredere, serviabilitate.

Relatia de cuplu a acestui nativ, cat si relatiile cu semenii vor fi adesea caracterizate prin rutina, program prestabilit, lipsit de nou, de aventura, iar partenerul sau de cuplu poate fi adesea un mare critic, sa fie chiar cicalitor, acesta avand mereu o lista plina cu motive prin care sa critice, sa nu scape din vedere absolut nici un amanunt, insa se prea poate ca si descendetul sa aiba aceeasi atitudine fata de partenerul sau, ceea ce va provoca multa panica in relatie, o atmosfera chiar greu de suportat, casnicia ajungand in cele din urma sa fie posesiva.

Din aceasta posesivitate se va porni si dorinta celor doi de a se avea doar unul pentru altul, dorinta comuna, fara a mai accepta pe nimeni din jur sa intervina in nici un punct al relatiei, din nici un punct de vedere, limitandu-si reciproc libertatea, aducand obligatii cu sarcini prea casnice.

Nativul cu descendent in Fecioara se prea poate sa se simta ca intr-o capcana daca se casatoreste, se poate simti ademenit, supus unor reguli pe care nu le poate suporta, indiferent ca e vorba de igiena, de alimentatie, de munca, de rutina. Se va simti mereu urmarit si dus de nas, condus din umbra, obligat sa actioneze cum nu ar fi in felul sau de a actiona si sa accepte ceea ce nu ar fi acceptat niciodata. Casnicia unui astfel de nativ poate fi condusa de subordonare, deci de partenerul celalalt, neavand curaj sa isi exprime parerile, fiind vulnerabil sau delasator, fara putere de a se impune.

Citește și:  Cum sa folosim astrologia in viata de zi cu zi?

Fecioara

Nativul cu descendent in Fecioara prezinta un mare risc de celibatar, avand in vedere ca nu prea suporta ideea casniciei, in acelasi timp fiind o persoana stabila, putand avea si un mare sentiment de singuratate dupa ce se va casatori, ajungand sa insufle acelasi sentiment si celui de langa, daca nu gaseste persoana potrivita. Acest nativ isi poate cunoaste partenerul fie la locul de munca, fie in cadrul unui domeniu de ocrotire a sanatatii, ceea ce inseamna ca unul dintre ei va trebui sa aiba si rolul de ingrijitor, de infirmier asupra celuilalt, dedicandu-se constant binelui acestuia, deoarece se va reflecta si o oarecare fragilitate din punct de vedere al sanatatii unuia din cuplu.

Casnicia unui nativ cu descendent in Fecioara va fi rigida, foarte organizata, rece, cu afectiune putina sau chiar deloc, calculata, in care ambii parteneri pot realiza o serie de lucruri importante in viata, insa simtul datoriei va fi primordial, tinandu-se seama si de faptul ca relatia va fi una condusa de minte si nu de suflet. Partenerul ideal al acestui nativ este un individ nascut sub semnul zodiei Fecioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.