Interpretare vis in care apare o undita

0
4679
Interpretare vis in care apare o undita

Interpretarea viselor in care apare o undita. Atunci cand visezi o undita inseamna ca ai multi dusmani, unii oameni vor sa iti faca rau la locul de munca, insa nu iti arata deloc asta, sunt ascunsi, vor sa te defaimeze, si totodata trebuie sa fii atent la sanatate, nu ar fi rau un control medical de rutina la medicul de familie sau chiar unul mai amanuntit.

Daca in vis tu detii o undita inseamna ca vei face numai lucruri bune care iti vor fi de folos, faptele tale vor fi si de mult ajutor pentru cei din jur si desigur vor fi rasplatite iar in cazul in care undita din vis este buna, arata foarte bine, chiar noua, inseamna ca vei avea multe reusite in proiectele de la locul de munca.

Atunci cand visezi o undita veche inseamna ca trebuie sa te pazesti de cunostintele care nu iti sunt atat de apropiate deoarece e posibil ca ele sa fie viclene cu tine, sa vrea sa iti faca rau mult si sa aiba numai ele de castigat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o blana

In cazul in care vrei sa pescuiesti cu o undita sau agati ceva cu o undita inseamna ca in realitate vei reusi sa atingi un tel, sa iti implinetsi un plan la care de multa vreme ai sperat.

Daca visezi ca imparti undita cu cineva inseamna ca acel scop ti l-ai atins cu ajutorul altor oameni si nu prin forte proprii.

In cazul in care visezi ca ti se rupe undita inseamna ca te dai batut exact cand esti pe cale sa iti implinesti un vis, deoarece esti mult prea extenuat si nu mai faci fata stresului, te ineci la mal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.