Interpretare vis in care cineva arunca pe tine acid

0
520
Interpretare vis in care cineva arunca pe tine acid

Visul in care cineva arunca acid pe tine este un vis te tip avertizare in care esti instiintat ca ceva nu este in regula. Exista forte exterioare care tind sa iti distruga reputatia, faci greseli care o sa te coste in timp scurt. In functie de ce aspect este relevat in vis, poate sa insemne un posibil atac verbal, reprosuri din partea cuiva drag,  sau reprosuri din partea persoanei iubite avand la baza gelozia, invidia.

Acidul, fiind o substanta coroziva, arata tocmai efectele pe care le-ar putea avea asemenea interactiuni ale cuiva in viata ta, sau asupra situatiei tale materiale. Este foarte posibil sa afli din intamplare despre actiunile cuiva impotriva ta, actiuni ce tind a distruge imagine ta in societate.

Totodata, poate semnifica si faptul ca in curand te vei debarasa de ceva foarte nociv din viata ta, o relatie nepotrivita, un comportament daunator ori pur si simplu scapi dintr-o situatie foarte neplacuta in care ai fost pana nu de mult.

Citește și:  Interpretare vis in care te joci cu o pisica si te zgarie

arunci cu acid

Daca o femeie iti arunca acid pe fata este clar ca ai de-a face cu barfe foarte rele, daca o tiganca vezi facand acelasi lucru ai grija de finantele tale iar daca o baba arunca cu acid atunci pazaste-te de cineva din familie. Daca un barbat o sa faca acest gest atunci ai adversari puternici in dragoste.

Daca se va intampla acest lucru in dormitor s-ar putea sa te insele sotia (sotul) sau prietena (prietenul). Daca se intampla aceasta actiune intr-o cladire oficiala atunci exista sansa sa apara un proces in care sa fi citat, sau colegii de serviciu te clevetesc. Daca simti arsura pe pielea ta asta simbolizeaza faptul ca vei avea o suferinta din pricina unora care nu te plac, depinde in ce cadru te afli.

Cel mai este bine atunci cand acidul nu ajunge pe hainele tale asta insemnand ca indiferent ce ar incerca altii reputatia ta o sa ramana in cele din urma neatinsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.