Interpretare vis in care apare un briceag

0
1914
Interpretare vis in care apare un briceag

Interpretarea viselor in care apare un briceag. Atunci cand visati un briceag acesta este semn de logodna, posibil de nunta, poate ca cineva se va casatori in familie. Insa el poate reprezenta si cearta in familie sau stricarea reputatiei ori poate fi un proces.

Atunci cand visati un briceag in mana unui barbat inseamna ca veti avea parte de suparari, veti fi ranit, veti avea parte de o cearta violenta, ori chiar de un divort.

Daca visati un briceag in mana unei femei inseamna ca vi se va strica reputatia. Atunci cand briceagul din vis este inchis inseamna ca nu aveti parte de fidelitate in viata conjugala si este implicata o mare instabilitate, ceea ce poate sa duca la o posibila cearta sau ruptura.

Adesea briceagul din vis poate sa simbolizeze faptul ca cineva incearca sa va strice onoarea, va vorbeste de rau, incearca chiar sa va puna bete in roate in tot ceea ce faceti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a secera

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „cutit.

In alta ordine de idei briceagul din vis arata faptul ca persoana care il viseaza are un caracter foarte temperamental, se revolta foarte mult, este razbunatoare, posibil din cauza unor traume din copilarie, a unor frustrari care isi au geneza din frageda pruncie. In plus, se mai poate adauga si o lipsa de maturitate la toate acestea si impulsivitate.

Atunci cand visezi ca iti achizitionezi un briceag inseamna ca vrei sa te aperi mereu, sa fii in defensiva, ti-e teama ca cei din jur vor sa iti faca rau, insa e posibil ca totul sa fie numai in imaginatia ta, deoarece frustarile sau paranoia, ori nesiguranta de sine isi spun cuvantul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.