Interpretare vis in care apare o echipa

1
600
Interpretare vis in care apare o echipa

Interpretarea viselor in care apare o echipa. Atunci cand visezi ca faci parte dintr-o chipa inseamna ca de fapt subconstientul iti comunica cat este de important sa lucrezi in echipa iar visul mai poate reprezenta si o metafora a ordinii, a unei vieti bine oranduite.

Daca in vis nu sunteti prea multumit de ceea ce se intampla in echipa inseamna in realitate ca aveti probleme de comunicare cu colegii, cu membrii familiei, cu prietenii sau cu asociatii.

Incercati sa le descoperiti si sa le rezolvati deoarece in caz contrar veti fi vesnic nemultumit de cum merg lucrurile. Daca visati ca ati fost recrutat intr-o echipa de sport inseamna in realitate ca aveti conflicte cu rudele apropiate.

echipa de ciclisti

Cine viseaza ca lucreaza in echipa este de regula un bun partener de afaceri, un om care poate sa duca la bun final multe colaborari, niciodata nu-si lasa coechipierii la greu si traieste pentru binele comunitatii.

Cand visezi ca vrei sa fii acceptat intr-o echipa si cei din jur te refuza inseamna ca nu vei fi implicat in noile proiecte de la locul de munca, poate din cauza ca aum e omentul ca tu sa iti iei o pauza, sa te odihnesti, nu pentru ca nu ai fi potrivit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare discutie

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca vrei sa intri intr-o echipa si nu esti acceptat inseamna ca nu iti este destinata munca in echipa si mai bine te descurci de unul singur. Daca visezi ca te certi cu colegii din echipa inseamna ca in realitate vei avea probleme de comunicare cu cei din jur.

1 COMENTARIU

  1. E super interpretarea …. dar … dat fiind faptul ca in visul meu colaborarea mea cu echipa a fost placuta, armonioasa si plina de respect reciproc …. constat ca in interpretare sunt deschise mai mult situatiile negative decat cele pozitive – care m-ar interesa pe mine acum. Oricum e interesanta interbretarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.