Interpretare vis in care apare o epidemie

0
551
Interpretare vis in care apare o epidemie

Interpretarea viselor in care apare o epidemie. Atunci cand visezi ca te afli in mijlocul unei epidemii inseamna in viata reala ca ai multe griji pornite din cauza unor sarcini neplacute.

Atunci cand visezi ca esti bolnav de o boala din cauza ca a izbucnit o epidemie, inseamna ca in realitate stai foarte prost cu sanatatea si este indicat sa consulti un medic, macar pentru un control de rutina, daca nu ceva mai amanuntit.

Pe de alta parte epidemia din vis reprezinta si faptul ca e posibil sa cadem prada unor influente rau famate, sa gandim dupa mentalitatea colectiva, uitand de propria individualitate, de nevoile personale, de teluri si de dorinte.

pandemie

Astfel ca optam pentru o gandire mutuala, comuna cu a celor care in loc sa lupte pentru a castiga, gasesc ca si cele mai oportune, caile cele simple, care implica desigur si inselaciunea.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o epidemie e posibil sa te simti stresat, presat de imprejurari, de cei mai puternici din viata ta, se poate sa simti ca esti calcat in picioare, crezi ca cei din jur nu te respecta si nu te apreciaza, nu vor sa iti accepte ideile, poate chiar iti anuleaza integritatea psihica si te constrang.

Citește și:  Interpretare vis in care iti intemeiezi o familie si ai si copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.