Interpretare vis in care speli o masina

0
2291
Interpretare vis in care speli o masina

Interpretarea viselor in care speli o masina reflecta in general actiuni din partea ta care au ca si scop indreptarea unor atitudini personale, griji pentru educatia ta si imaginea pe care o ai in fata celorlalti.

Daca visezi ca iti speli masina este un semn ca in realitate te preocupi ori te vei preocupa din ce in ce mai mult de felul in care te comporti si actionezi, de felul in care abordezi diferite situatii astfel incat sa iti imbunatatesti calitatea personalitatii.

Daca visul prezinta o masina frumoasa si luxoasa atunci faptul ca o speli reflecta grija deosebita pe care o ai vis a vis de un nivel foarte ridicat de trai, iti place sa traiesti pe picior mare si faci tot posibilul pentru a-ti pastra un standard cat mai ridicat.

Reprezinta in acelasi timp si o grija dosebita pentru aspectul tau exterior, denota o usoara tenta narcisista in personalitatea ta, lucru ce poate sa iti dauneze in viitor.

Daca masina pe care o speli in vis este una veche dar intretinuta destul de bine atunci este un semn ca in realitate te preocupi mai mult de prezervarea unei situatii sau a unei stari de lucruri, acorzi mai multa atentie intretinerii unui nivel acceptabil de viata care nu este nici saracacios si nici opulent.

Seamana mai mult cu o situatie modesta pe care o ai in familie sau cu un loc de munca comun insa la care tii foarte mult deoarece iti asigura nevoile atat cat trebuie.

speli masini

Daca in vis speli o masina rablagita este un semn ca in viata reala o sa te zbati sa ramai pe o linie de plutire in ceea ce priveste finantele familiei, s-ar putea ca in realitate sa ai niste probleme financiare care sa te dezechilibreze pentru o scurta perioada.

Citește și:  Interpretare vis in care apare justitie

Daca in realitate esti o persoana instarita si visezi scena aceasta inseamna ca ori va urma o perioada mai saracacioasa in viata ta ori esti terorizat(a) de gandul si posibilitatea ca sa se intample ceva si sa iti pierzi averea sau imaginea publica.

Daca in realitate esti o persoana destul de modesta financiar si visezi ca speli un automobil luxos este un semn ca in viata reala ai sperante mari bazate pe iluzii sau ai sanse minime sa atingi un standard atat de ridicat cu puterile sau calitatile de care dispui in prezent.

Totodata mai ilustreaza si faptul ca iti doresti un loc de munca la care visezi de mult insa sunt toate sansele sa nu poti accede pe acel post deoarece inca nu ai pregatirea necesara pentru asa ceva sau nu cunosti inca persoanele potrivite de la care sa ai o recomandare.

In cazul in care iti speli masina in vis sugereaza si posibile calatorii cu scop de afaceri sau alte beneficii, ilustreaza posibilitati sau oportunitati de care doresti cu tot dinadinsul sa profiti la maxim.

In cazul in care speli o masina colorata in culori aprinse este un semn ca ai mari sperante in niste intalniri de afaceri profitabile, daca masina este de culoare inchisa atunci se presupune ca te astepti la recunoastere publica in ceea ce faci sau in profesia pe care o ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.