Interpretare vis in care apare o zebra

0
1827
Interpretare vis in care apare o zebra

Interpretarea viselor in care apare o zebra. Zebra din vis cunoaste mai multe interpretari. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visam o zebra e posibil sa mergem intr-o calatorie, la niste prieteni pe care nu i-am mai vazut de mult, insa de cele mai multe ori zebra, prin cele doua nonculori opuse, alb si negru, poate simboliza dualitatea personalitatii noastre.

O alta interpretare a visului in care apare o zebra, mai ales daca aceasta este moarta, se mai refera si la faptul ca o cunostinta va avea parte de privare de libertate in cazul in care comite o fapta urata.

Se mai spune ca atunci cand visam o zebra trebuie sa avem grija cu cine socializam deoarece e posibil sa ne inselam in privinta unor persoane care ni se par bune, dar de fapt sunt foarte primejdioase iar daca visam o zebra care alearga inseamna ca vom avea parte de dispute, vom intra in polemici cu cei apropiati.

Cand visati sa alungati o zebra inseamna ca e posibil sa nu fiti apreciat pentru ceea ce faceti iar daca visati o zebra care doarme inseamna ca trebuie sa fiti cu ochii in patru deoarece e posibil sa aveti parte de un dezastru. O zebra singuratica in vis poate sa simbolizeze dualitatea sentimentelor, o stare de confuzie a sufletului.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un balansoar

grup de zebre

Se mai spune ca daca visati o zebra e posibil sa aveti parte de multa distractie alaturi de familie, poate faceti o mica excursie in viitorul apropiat, mai ales daca aveti concediu. Zebra din vis mai poate simboliza si faptul ca cel care viseaza este o persoana care beneficiaza de multa ratiune, de discernamant, poate sa vada lucrurile asa cum sunt ele, nu se lasa inselata de aparente.

Zebra din vis mai poate fi si trecerea de pietoni, deci nu doar animal, ceea ce inseamna ca suntem obligati sa respectam anumite reguli, fie de la locul de munca, fie din societate, nu avem prea multa libertate, suntem controlati, ceea ce provoaca o oarecare frustrare in viata de zi cu zi. Zebra din vis mai poate simboliza si faptul ca suntem capabili sa imbinam placutul cu utilul, frumosul cu uratul, acceptand atat binele cat si raul din viata, incercand sa traim in echilibru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.