Horoscop anul 2013, anul Șarpelui de apă – zodia Pești

0
165
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Începutul anului 2013 nu va fi poate atât de spectaculos pentru nativii din zodia Pești pe cât se declară a fi finalul sau chiar mijlocul acestuia. Spunem acest lucru deoarece începutul anului îi prinde pe Pești oarecum nedumeriți, ei sunt plasați cumva în centrul activităților colective, al acțiunii, și nu își dau seama cam ce se întâmplă, nu reușesc să se dezmeticească sau mai bine zis se tot întreabă dacă e vis sau realitate.

Anul 2013 a fost pentru Pești un an al introspecției și auto-descoperirii. Sub influența Șarpelui de Apă, multe din enigmele vieții și-au găsit răspuns, oferind astfel claritate și direcție pentru această zodie sensibilă.

Trebuie totuși să își dea seama la un moment dat că toate lucrurile bune nu vin fără rost, iar viața lor formidabilă din luna februarie cel puțin se datorează faptului că au muncit destul, au pătimit până acum și au adunat toată tristețea ce se putea aduna, fiind timpul pentru armonie și apreciere totală.

Acesti nativi vor lega relatii de bun augur inca de la inceputul anului si se pare ca acestea reusesc sa se concretizeze destul de bine si destul de repede cat sa aiba si beneficii numeroase din ele.

Insa toate aceste aspecte sunt valabile mai mult pe plan social, deoarece in iubire, cat si in cuplu, daca au un partener se pot ivi neintelegeri, se pot isca conflicte din cauza ca acum, simtind armonia din jur, Pestii nu mai au starea necesara pentru a face fata micilor capricii ale partenerului, ei judeca direct, nu mai stau sa delibereze sau sa primeasca toate argumentele, intr-o idee: taie si spinteca.

Aceasta atitudine poate sa dauneze foarte mult si sa strice tot ce au construit pana acum. Sfatul nostru este sa dea dovada de rabdare, sa aiba pastrata o doza de bunatate si de altruism, deoarece altfel nu vor putea face fata valului de schimbari care se pare ca ii cuprinde tot mai mult.

Pe lângă aceste revelații personale, anul 2013 a adus și oportunități neașteptate în carieră și relații, provocând Peștii să iasă din zona de confort și să îmbrățișeze schimbarea.

Citește și:  Zodiacul floral

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Pesti

Totusi in prima parte a anului, chiar daca nu se intampla prea multe sau nu sunt bagate in seama, se pare ca se porneste un oarecare motor de actiune. Pentru nativii care nu au un loc de munca bine stabilit se ivesc noi sanse de a se face remarcati si premiati intr-un anume fel, metaforic vorbind desigur, pentru cei care deja au un loc de munca se ivesc noi sanse de a se face apreciati si promovati, cat si mai bine platiti.

Iar partea financiara a Peștilor se pare că va deriva și din starea lor psihică, mentală, spirituală, sau invers, iar succesul depinde de toate acestea la un loc. Indicat este pentru nativii din zodia Pești ca în anul 2013, oricât de agitați s-ar simți, să nu facă pași fără să gândească, să nu acționeze impulsiv, să nu fie distructivi cu propria persoană sau propriile principii.

Marte îi influențează foarte mult și nimeni nu spune că acesta va câștiga în bătălie, însă și cel mai calm și meticulos nativ poate să aibă schimbări drastice de comportament în momentul în care războinicul Marte îl influențează.

Dacă nu știu să se tempereze atunci nu numai că își vor strica reputația, dar vor avea și multe de pierdut, mai ales din rândul prietenilor pe care i-au câștigat până acum cu multă diplomatie. Cu sănătatea nu e de joacă, ei trebuie să se îngrijească mai bine, să consume în special alimente care le dau energie chiar dacă acestea nu sunt sățioase.

Este foarte bine să nu facă abuz de substanțe energizante, ci să apeleze la vitamine naturale. Indicat este pentru nativii din zodia Pești să nu se grăbească la nimic, să se manifeste temperat, diplomat, cu eleganță așa cum numai ei pot, să fie cumpătați în alimentație și să își impună anumite restricții sentimentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.