Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa – zodia Pesti

0
27
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Inceputul anului 2013 nu va fi poate atat de spectaculos pentru nativii din zodia Pesti pe cat se declara a fi finalul sau chiar mijlocul acestuia. Spunem acest lucru deoarece inceputul anului ii prinde pe Pesti oarecum nedumeriti, ei sunt plasati cumva in centrul activitatilor colective, al actiunii, si nu isi dau seama cam ce se intampla, nu reusesc sa se dezmeticeasca sau mai bine zis se tot intreaba daca e vis sau realitate. Trebuie totusi sa isi dea seama la un moment dat ca toate lucrurile bune nu vin fara rost, iar viata lor formidabila din luna februarie cel putin se datoreaza faptului ca au muncit destul, au patimit pana acum si au adunat toata tristetea ce se putea aduna, fiind timpul pentru armonie si apreciere totala.

Acesti nativi vor lega relatii de bun augur inca de la inceputul anului si se pare ca acestea reusesc sa se concretizeze destul de bine si destul de repede cat sa aiba si beneficii numeroase din ele. Insa toate aceste aspecte sunt valabile mai mult pe plan social, deoarece in iubire, cat si in cuplu, daca au un partener se pot ivi neintelegeri, se pot isca conflicte din cauza ca acum, simtind armonia din jur, Pestii nu mai au starea necesara pentru a face fata micilor capricii ale partenerului, ei judeca direct, nu mai stau sa delibereze sau sa primeasca toate argumentele, intr-o idee: taie si spinteca.

Aceasta atitudine poate sa dauneze foarte mult si sa strice tot ce au construit pana acum. Sfatul nostru este sa dea dovada de rabdare, sa aiba pastrata o doza de bunatate si de altruism, deoarece altfel nu vor putea face fata valului de schimbari care se pare ca ii cuprinde tot mai mult.

Totusi in prima parte a anului, chiar daca nu se intampla prea multe sau nu sunt bagate in seama, se pare ca se porneste un oarecare motor de actiune. Pentru nativii care nu au un loc de munca bine stabilit se ivesc noi sanse de a se face remarcati si premiati intr-un anume fel, metaforic vorbind desigur, pentru cei care deja au un loc de munca se ivesc noi sanse de a se face apreciati si promovati, cat si mai bine platiti.

Citește și:  Luna in relatie cu Neptun

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Pesti

Iar partea financiara a Pestilor se pare ca va deriva si din starea lor psihica, mentala, spirituala, sau invers, iar succesul depinde de toate acestea la un loc. Indicat este pentru nativii din zodia Pesti ca in anul 2013, oricat de agitati s-ar simti, sa nu faca pasi fara sa gandeasca, sa nu actioneze impulsiv, sa nu fie distructivi cu propria persoana sau propriile principii.

Marte ii influenteaza foarte mult si nimeni nu spune ca acesta va castiga in batalie, insa si cel mai calm si meticulos nativ poate sa aiba schimbari drastice de comportament in momentul in care razboinicul Marte il influenteaza. Daca nu stiu sa se tempereze atunci nu numai ca isi vor strica reputatia, dar vor avea si multe de pierdut, mai ales din randul prietenilor pe care i-au castigat pana acum cu multa diplomatie. Cu sanatatea nu e de joaca, ei trebuie sa se ingrijeasca mai bine, sa consume in special alimente care le dau energie chiar daca acestea nu sunt satioase.

Este foarte bine sa nu faca abuz de substante energizante, ci sa apeleze la vitamine naturale. Indicat este pentru nativii din zodia Pesti sa nu se grabeasca la nimic, sa se manifeste temperat, diplomat, cu eleganta asa cum numai ei pot, sa fie cumpatati in alimentatie si sa isi impuna anumite restrictii sentimentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.