Planetele in casa I-a

0
194
Planetele in casa I-a

Planetele in casa I au o deosebita importanta in realizarea astrogramei unui nativ mai ales pentru ca casa I este considerata a fi casa Vietii, ea fiind cea care patroneaza in general existenta umana cat si tot ceea ce se lega de ea iar aici avem infatisarea unei persoane, energia, nivelul de vitalitate, felul in care traieste, felul in care simte capacitatea de a se imbolnavi sau nivelul de sanatate, felul in care nativul evolueaza pe parcursul vietii atat din punct de vedere individual cat si ca intreg sau ca parte a unei societati si a unui mediu. In plus Casa I arata si felul in care nativul se va afirma, felul in care va actiona in viata.

Desigur ca in functie de felul in care actioneaza planetele asupra unui nativ si in functie de felul in care ele activeaza in casa I, putem sa tragem foarte multe concluzii. Vom observa mai departe ce inseamna exact casa I si cum actioneaza planetele din Sistemul nostru Solar in cadrul acesteia, in plus vom observa ce influente ofera casa I in momentul in care se creeaza anumite pozitii in functie de astre. De asemenea casa I, atunci cand este activata arata nu numai caracterul unei persoane ci tot ceea ce este legat de viata sa, tot ceea ce se poate transforma din sine, fiind foarte legat de tot ce inseamna ascendentul.

Soarele in casa I

Soare in casa I-a

Cand Soarele se afla in Casa I, vom obtine un caracter foarte pronuntat, iar nativul nascut sub acest semn va avea mereu dorinta sa se afirme, sa iasa in evidenta, sa aiba succes mai ales pe plan individual, sa fie o fire independenta. Desigur ca acest lucru poate sa duca si la extreme si daca astrele nu au pozitii favorabile in rest, nativul poate sa fie chiar plin de frustrari deoarece nu va reusi sa fie pe picioarele sale si sa se bucure de libertate deplina. In plus nativii care au Soarele in casa I nu lasa pe nimeni sa intervina in deciziile si alegerile pe care le fac, vor fi mereu constienti si vor dori sa greseasca mai degraba din propria vina decat sa asculte de altii si sa regrete ulterior.

Citește și:  Soarele in relatie cu Luna

Luna in casa I

Luna in casa I

Nativii care au Luna in casa I vor pune mai mult accentul pe suflet, pe sentimente, avand in vedere ca Luna aduce cu sine fragilitate, bunatate, feminitate, asa cum Soarele aduce energie, fiind simbolul spiritului, al vitalitatii. Nativii care au Luna in casa I vor fi mult mai atenti cu sentimentle lor si vor dori sa faca totul din suflet si sa nu se lege de nimeni atat timp cat poate sa aiba propriile sale forte si se poate hrani singur din punct de vedere sufletesc.

Uranus in Casa I

Uranus in Casa I

Nativii care au planeta Uranus in Casa I vor da mereu dovada de un entuziasm incredibil in ceea ce inseamna libertate, rebeliune, extrovertire, vor fi foarte creativi si originali, mereu pusi pe sotii in relatie cu semenii, dornici sa schimbe lumea cu zambetul pe buze, sa dea din entuzismul lor si celor din jur si sa aduca mai multa culoare in viata tuturor. Acesti nativi vor aduce multe situatii neprevazute in viata, fiind si dornici de un progres incredibil si imediat.

Marte in Casa I

Marte in Casa I

Nativii care au planeta Marte in Casa I se pot declara persoane foarte energice, mai ales pentru ca Marte le ofera in viata personala si in temperament puterea si dorinta de a se lupta, de a obtine ceea ce cred ei ca li se cuvine si niciodata nu vor fi pierzatori. Ei vor fi primii care vor gandi un lucru, vor fi inovatori, sau cel putin vor lua initiativa chiar daca ideea nu le apartine, insa vor avea mereu curajul sa incerce si sa puna in aplicare planuri mari si de multe ori aproape imposibil de realizat. De cele mai multe ori acesti nativi sunt nascuti pentru a fi lideri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.