Interpretare vis în care apare dedesubt

0
191
Interpretare vis in care apare dedesubt

Atunci când visezi un obiect care se află dedesubtul tău, este posibil ca acela să fie o atenționare asupra unui lucru sau proiect pe care l-ai trecut cu vederea sau l-ai ignorat pur și simplu.

Poate fi vorba de un detaliu semnificativ sau un lucru mărunt care te-ar fi putut ajuta, cert este că are o importanță relevantă. Totuși, obiectul din vis poate lua multe forme, și din acest motiv, poate transmite mai bine acea atenționare în cazul în care vă amintiți și senzația sau forma sa, mărimea sa, felul în care vă făcea să vă simțiți avându-l în acea poziție, deci dedesubt.

Desigur, nu trebuie să ignorăm nici faptul că poate reprezenta o piedică în calea fericirii și a împlinirii, nu doar o atenționare; poate fi chiar un obstacol pe care trebuie să-l depășim în viață pentru a avansa către o altă etapă a existenței.

Atunci când visăm că ne situăm dedesubtul unor obiecte foarte mari sau cineva ne privește de sus în vis, înseamnă că în realitate ne simțim inferiori, avem un caracter prea slab, nu ne place să ne impunem, ascultăm mereu de ceea ce spun alții și nu suntem în stare să luăm propriile decizii, bazându-ne numai pe sprijinul celor din jur, mai ales dacă este vorba despre părinți, șefi sau parteneri de viață.

dedesubt

Cert este că cineva guvernează viața noastră și nu o face din cauza noastră, ci pur și simplu pentru că li se permite.

Citește și:  Interpretare vis în care ai avut un alt vis

Atunci când visezi că te afli dedesubtul unui copac, înseamnă că în realitate vei avea parte de protecție și afecțiune, însă dacă copacul din vis este desfrunzit, înseamnă că nu vei reuși să ții la acea protecție și o vei pierde, nu vei ști să o apreciezi suficient sau poate fi vorba și despre faptul că o persoană încearcă să te ajute, însă nu îi permiți, ești prea mândru sau consideri că nu meriți să beneficiezi de ajutorul său.

Visul în care apare elementul ‘dedesubt’ poate fi un simbol al subconștientului, al lucrurilor ascunse sau al aspectelor neexplorate ale sinelui. A fi dedesubt în vis poate sugera că ești în proces de explorare a părților ascunse ale personalității tale sau că te confrunți cu temeri și anxietăți neadresate. De asemenea, poate indica nevoia de a investiga mai profund o situație sau de a descoperi adevăruri ascunse.

Pe de altă parte, acest vis poate reprezenta și sentimentul de a fi copleșit sau de a fi ‘sub’ presiune. Reflectând la sentimentele tale în timpul visului și la modul în care elementul ‘dedesubt’ este prezentat, poți obține o perspectivă valoroasă asupra modului în care gestionezi aspectele mai puțin vizibile ale vieții tale sau ale sinelui tău interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.