Interpretare vis in care apare dedesubt

0
156
Interpretare vis in care apare dedesubt

Interpretarea viselor in care apare dedesubt. Atunci cand visezi un obiect care se afla dedesubtul tau e posibil ca acela sa fie o atentionare asupra unui lucru, proiect, peste care ai trecut fara sa il vezi finalizat, l-ai ignorat pur si simplu.

Poate fi vorba de un detaliu semnificativ, poate fi vorba de un lucru marunt care te putea ajuta, cert este ca o importanta relevanta are. Insa obiectul din vis poate capata foarte multe forme si din acest motiv e posibil ca el sa transmita mult mai bine acea atentionare in cazul in care va amintiti si senzatia sau forma, marimea sa, felul in care va facea sa va simtiti avandu-l in acea postura, deci dedesubt.

Desigur, nu trebuie sa ignoram nici faptul ca poate sa reprezinte o piedica in calea fericirii, a implinirii, nu doar o atentionare, poate fi chiar un hop pe care trebuie sa il trecem in viata, pentru a calca catre o alta etapa a existentei.

dedesubt

Atunci cand visam ca noi ne situam dedesubtul unor obiecte foarte mari sau cineva ne priveste de sus in vis inseamna ca in realitate ne simtim inferiori, avem un caracer prea slab, nu ne place sa ne impunem, ascultam mereu de ceea ce spun altii si nu suntem in stare sa luam propriile decizii, bazandu-ne numai pe sprijinul celor din jur, mai ales daca este vorba despre parinti, sefi ori parteneri de viata.

Citește și:  Interpretare vis in care ti se strica un obiect de valoare

Cert este ca cineva ne guverneaza viata si nu o face din cauza sa, ci pur si simplu pentru ca li se permite.

Atunci cand visezi ca te afli dedesubtul unui copac inseamna ca in realitate vei aavea parte de protectie, de afectiune, insa daca copacul din vis este desfrunzit inseamna ca nu vei reusi sa tii la acea protectie si o vei pierde, nu vei sti sa o apreciezi suficient sau poate fi vorba si despre faptul ca o persoana incearca sa te ajute insa nu ii permiti, esti prea mandru ori consideri ca nu meriti sa beneficiezi de ajutorul sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.