Interpretare vis in care esti legat de maini si picioare si nu poti scapa

0
4130
Interpretare vis in care esti legat de maini si picioare si nu poti scapa

Interpretarea viselor in care esti legat de maini si picioare si nu poti scapa se refera in general la lipsa de actiune sau la gasirea inevitabila a altei modalitati de exprimare.

Daca visezi ca esti legat de maini si de piciore poate semnifica in realitate o situatie imposibila in care nu stii ce atitudine sa adopti, nu esti sigur(a) de ceea ce vrei sa faci, nu ai certitudinea ca se vor implini anumite actiuni.

De asemenea, visul arata ca nu poti sa te exprimi prin munca sau prin orice altceva ce are de-a face cu mainile.

La fel de bine visul ilustreaza si faptul ca nu poti sa te deplasezi undeva sau nu cunosti modalitatea de a obtine un lucru.

Visul ilustreaza si folosirea altor modalitati precum natura emotionala sau mentala, se poate ca in realitate sa incerci sa convingi pe cineva cu ajutorul psihicului sau sa iti urmezi calea inimii intr-o conjunctura mai deosebita.

Daca visezi asa ceva si esti intr-o cumpana a vietii se poate spune ca in realitate o sa alegi sa iti urmezi instinctele sau ceea ce iti dicteaza inima.

In acest context visul ilustreaza faptul ca in scurt timp anumite necazuri o sa te aduca la un stadiu destul de incomod, nu o sa mai ai posibilitatea sa te desfasori precum o faceai inainte, este nevoie sa apelezi la o latura a personalitatii tale pe care nu ai mai folosit-o.

legat la maini

Daca in realitate esti intr-o dificultate de ordin sentimental si nu esti sigur(a) de decizia pe care trebuie sa o iei, visul este un semn ca poate apeland la judecata inimii o sa afli un raspuns cat de cat multumitor.

Citește și:  Interpretare vis in care nu reusesti sa auzi nimic din ce se vorbeste

Daca in viata reala ai o stare materiala destul de precara si visezi asa ceva este un semn ca trebuie sa schimbi atitudinea pe care o ai, poate o sa fe nevoie sa iti schimbi profesia sau locul de munca, este nevoie de o schimbare majora in viata ta.

Uneori visul in care esti legat de maini si de picioare reflecta o situatie apasatoare care dainuie de mai mult timp in viata ta. In acest caz se poate ca in realitate sa ai mari framantari in sanul familiei, s-a ivit o problema absolut inedita si nu stii cum sa o abordezi de frica sa nu rezulte ceva mai rau.

Uneori poate avea legatura cu relatiile strict familiale si in acest caz s-ar putea ca sa beneficiezi de ajutorul unor rude mai apropiate. Visul are conotatii destul de largi si poate semnifica un spectru destul de mare de ipostaze.

In general insa, daca visezi ca esti legat cu lanturi este posibil ca in realitate sa te simti prizonierul unei situatii grele, lanturile de fiar semnifica niste abuzuri sau efectele nocive ale cuiva in viata ta. Este posibil ca cineva sa te santajeze sau sa iti impuna niste lucruri cu care esti in total dezacord.

In cazul in care visezi ca esti legat cu funii la maini si la picioare s-ar putea ca in viata reala niste cunostinte sau prieteni buni sa nu te lase sa actionezi asa cum doresti deoarece ei vor sa te protejeze de eventuale neplaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.