Descendent in Rac

0
2133
Descendent in Rac

Nativii cu descendent in Rac implica, inainte de toate, o foarte mare doza de romantism, atractia fizica fiind esentiala in relatiile amoroase, avand si un rol primordial in acordarea atentiei unui partener de sex opus. Desi cel mai mult este apreciata intr-o astfel de situatie siguranta afectiva ce poate fi oferita, fara a avea parte de frustari cauzate de nesiguranta impartasirii dragostei.

Avand in vedere ca acest nativ va deveni foarte atasat de partenerul sau de viata, acesta ajungand chiar sa depinda de el, isi va face viata in functie de nevoile celui de langa el, iar nativul cu descendent in Rac va simti nevoia sa isi croiasca drumul alaturi de acesta, sa isi dea sens vietii, dand sens celui de langa.

rac

Acesti nativi sunt foarte afectuosi, plini de tandrete, insa vulnerabili in acelasi timp, avand nevoie de un punct de legatura cu pamantul, deoarece ei se pot si schimba foarte repede, pot da inapoi ca racii, dispozitia devenind astfel o enigma. Acesti nativi vor fi atrasi in primul rand de persoane care le pot oferi dragoste, care sunt plini de dulceata, plini de tandrete, ce le pot oferi sentimentul de ocrotire, tinand seama de faptul ca toata viata lor vor fi niste copii ce simt nevoie de protectie, de afectiune, chiar daca reatiile cu cei din jur vor intampina mereu schimbari de o amploare mai mica sau mai mare.

Insa aceste schimbari din viata nativilor cu descendent in Rac pot fi considerate si ca o schimbare permanenta de sentimente, deci o relatie de interdependenta, ca de la un parinte catre un copil si invers, din simplul motiv ca ii place sa fie rasfatat, invaluit de atentia celui de langa. Acest nativ este foarte dedicat cuplului, el va avea o casnicie plina de fluctuatii, dar legaturile stabilite intre el si partener vor deveni foarte puternice de-a lungul vietii, toate avand la baza nevoia de securitate si sentimentul de stabilitate pe care acestia il vor gasi unul in celalalt.

Citește și:  Zodiacul druidic

Nativii cu descendent in Rac vor avea un partener de viata sensibil, care nu doreste nimic altceva decat un trai bun, decent, dar in urcare, un camin armonios, plin de echilibru, iar valorile familiale, ce pot sta la baza acestora, sa fie din cele mai pasnice si pline de caldura. Se va atasa foarte mult de partener, mai ales de copiii pe care ii va avea cu acestia, cladindu-si o casa plina de frumusete interioara in acelasi timp.

rac1

Acest nativ isi poate cunoaste partenerul prin rude, prin cunostinte, prieteni, colegi, prin persoanele cunoscute in copilarie. Trebuie insa avut cu grija cu un astfel de nativ deoarece el va suferi inzecit atunci cand este ranit, ceea ce nu este indicat, deoarece sufletul lor firav risca sa nu mai fie intregit, odata ce a avut accidente grave. Oferiti-i doar liniste, siguranta si armonie, iar el va da in schimb tot ce are mai bun: un suflet plin de iubire.

Nativului cu descendent in Rac ii cam displace sa aiba casa plina de musafiri, de oaspeti, mai ales daca acestia nu sunt poftiti, el prefera sa se bucure mai mult de tihna familiei. Exista insa si cazuri cu acesti descendenti, ce nu se vor casatori deloc, ori o vor face foarte tarziu, atunci cand familia insista, deoarece ei se pot dedica cu usurinta si unei cauze nobile, care sa le ofere implinire emotionala si siguranta in viata, insa daca isi aleg un partener ar face bine sa isi aleaga un nativ in zodia Rac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.