Semnele solare in astrologie

0
427
Semnele solare in astrologie

Semnele solare sunt numite astfel datorita faptului ca ele sunt guvernate de Soare sau mai bine spus un semn solar reprezinta o zodie din cadrul zodiacului tropic (atentie a nu se confunda cu denumirile constelatiilor, implicit cu zodiacul sideral) in care se afla Soarele intr-un anumit timp, in momentul in care cineva se naste.

Atunci cand ne referim la zodia in care o persoana s-a nascut, ne putem referi la semnul solar pe care acesta l-a avut la nastere, deci zodia in care s-a aflat Soarele in momentul nasterii sale. In acest fel, fiecare individ de pe planeta are propriul sau semn solar si chiar daca avem doar 12 zodii, acestea au diverse influente si este aproape imposibil sa avem aceleasi vibratii pentru fiecare nativ. Atunci cand vorbim insa despre vibratia sub care o persoana s-a nascut putem lua in calcul intreaga harta astrala, nu doar semnul zodiacal, deoarece aici isi vor avea un folos foarte mare si casele astrologice, cat si ascendentul si descendentul sau planetele activate in anumite sectoare.

Se spune ca fiecare semn solar are un numar mai mult sau mai putin egal, ori cel putin aproximativ egal de oameni,  deci in cele doisprezece semne zodiacale exista un anumit numar de persoane nascute sub vibratia respectiva. Nu trebuie insa sa facem o regula din asta, deoarece pot fi diferente foarte mari. Totusi ceea ce trebuie sa subliniem aici nu este faptul ca oamenii au semne comune la nastere ci faptul ca chiar daca avem doar 12 zodii, modul de viata, de a gandi si de a interactiona a nativilor nu va fi identic in functie de semnul astral in care acestia se afla.

Semnele solare

Prin urmare nu putem spune ca daca 20 de persoane sunt in zodia Varsator, atunci ele gandesc la fel si vor avea aceeasi viata. Dimpotriva, variatiile pot fi foarte mari, mai ales daca de pilda, avem un Varsator cu ascendent in Pesti si un Varsator cu ascendent in Berbec. Cei doi vor fi atat de diferiti, chiar daca esenta este oarecum comuna, insa mai ales dupa varsta maturitatii se vor manifesta in moduri total diferite.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Leu

Cei dintai vor deveni mai sensibili odata cu inaintarea in varsta, vor fi mult mai vulnerabili si mai modesti, nu se vor axa pe cariera cat se vor axa pe relatiile cu semenii, pe descoperirea adevaratei fericiri in viata. Pe de alta parte nativii Varsator care cu ascendentul in Berbec se vor manifesta prin entuziasm, energie, dorinta de reusita mai ales in cariera, spirit liber, nonconformism.

In concluzie, putem spune ca atunci cand vorbim despre semnele solare nu trebuie sa trasam reguli fixe si nici sa avem tendinte de generalizare, intrucat combinatiile sunt atat de diverse si fiecare individ este unic in felul sau chiar daca la urma urmei are in comun cu ceilalti fie si numai aceasta unicitate.

Tendintele pot fi foarte complexe si chiar daca intr-un anumit punct se aseamana si detin anumite aspecte comune nu trebuie sa facem grupari prea generale. In plus semnele solare ne arata exact cum sunt influentate astrele si semnele zodiacale in momentul prezentei Soarelui si numai de aici putem sa trasam foarte multe coordonate. Vom vedea insa pe parcursul altor article ce inseamna exact cand Soarele se afla intr-o anumita zodie sau intr-o casa ori in relatii diferite cu restul planetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.