Interpretare vis in care apare un tavan

0
7073
Interpretare vis in care apare un tavan

Interpretarea viselor in care apare un tavan. Atunci cand visezi un tavan alb si curat, care nu are fisuri si nici proeminente, in traditia occidentala, inseamna ca viata ta va fi foarte lina, adica nu vei avea parte de evenimente neprevazute, urate, ea va decurge in mod normal, va fi obisnuita.

In cazul in care visezi ca tavanul este crapat si are bucati care stau sa cada, ori chiar cad, atunci inseamna ca te vei confrunta cu o boala grea.

Un tavan alb in vis mai arata si faptul ca aveti o fire romantica iar daca visati ca este bine luminat inseamna ca aveti o situatie sociala foarte buna, solida, iar un tavan colorat in vis reprezinta faptul ca ai idei bune si esti foarte harnic la locul de munca.

Daca visezi un tavan care este inecat in intuneric inseamna ca vei avea o viata modesta iar un tavan in ruine inseamna ca pozitia pe care o ocupi in momentul de fata la locul de munca e posibil sa fie periclitata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un neon

Un tavan scorojit inseamna ca poti avea parte de pierderi banesti iar atunci cand visezi un tavan solid inseamna ca dispozitia ta materiala este la fel de solida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.