Interpretare vis în care apare un tavan

0
7205
Interpretare vis in care apare un tavan

Atunci când visezi un tavan alb și curat, care nu are fisuri și nici proeminente, în tradiția occidentală, înseamnă că viața ta va fi foarte lină, adică nu vei avea parte de evenimente neprevăzute, urâte, ea va decurge în mod normal, va fi obișnuită.

Tavanul într-un vis adesea reprezintă limitele pe care ni le stabilim, fie ele conștiente sau inconștiente. Poate simboliza nivelul maxim al aspirațiilor noastre sau sentimentul de protecție pe care îl oferă acoperișul de deasupra noastră.

Este interesant să observi și starea tavanului în vis – un tavan deteriorat ar putea indica preocupări legate de securitate sau stabilitate, în timp ce un tavan înalt ar putea sugera că te simți liber să aspiri la mai mult. Dacă visul tău are legătură cu locuința, s-ar putea să visezi și despre alte aspecte ale casei tale. Poate ai văzut recent cum îți amenajezi sau redecorezi casa sau apartamentul?

tavan

În cazul în care visezi că tavanul este crăpat și are bucăți care stau să cadă, ori chiar cad, atunci înseamnă că te vei confrunta cu o boală grea.

Citește și:  Interpretare vis în care apare eșafod

Un tavan alb în vis mai arată și faptul că aveți o fire romantică, iar dacă visați că este bine luminat înseamnă că aveți o situație socială foarte bună, solidă, iar un tavan colorat în vis reprezintă faptul că ai idei bune și ești foarte harnic la locul de muncă.

Dacă visezi un tavan care este înecat în întuneric înseamnă că vei avea o viață modestă, iar un tavan în ruine înseamnă că poziția pe care o ocupi în momentul de față la locul de muncă este posibil să fie periclitată.

Un tavan scorojit înseamnă că poți avea parte de pierderi banești, iar atunci când visezi un tavan solid înseamnă că dispoziția ta materială este la fel de solidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.