Interpretare vis in care apare o cazarma

0
369
Interpretare vis in care apare o cazarma

Interpretarea viselor in care apare o cazarma. Atunci cand visati o cazarma aceasta reprezinta suferinta, greutati mari si nereusite in tot ceea ce va propuneti, mai ales in sarcinile zilnice. Daca visati ca va aflati intr-o cazarma militara, visul de regula prevesteste multa cinste, mandrie si onoare.

In traditia romaneasca se spune ca visul in care iti apare o cazarma este prevestitor numai de necazuri si nerealizari, trebuie sa faceti multe eforturi ca sa reusiti in cele din urma sa va impliniti mici planuri.

Cazarma de regula reprezinta si multe restrictii, multe reguli la care trebuie sa va supuneti, faptul ca vi se limiteaza libertatile, tot ceea ce v-ati propus va cunoaste obstacole.

Cazarma din vis poate sa fie interpretata si din punct de vedere psihologic si astfel ca atunci cand visati in acest fel inseamna ca sunteti o persoana foarte timida, nu aveti deloc curaj sa initiati o activitate, va supuneti chiar si celui mai slab om din preajma.

Citește și:  Interpretare vis in care apari cazand

De multe ori, cand ne apare o cazarma in vis inseamna ca trebuie sa fim foarte disciplinitati, trebuie sa ne supunem unor reguli stricte, oricat de ingraditi si de limitati ne-am simti, oricat de de constransi suntem de imprejurari.

E posibil insa ca atunci cand visam o cazarma sa fim chiar noi cei care ne limitam, care ne impunem granite, obstacole, suntem prizonierii propriilor piedici si mereu previzibili, nu lasam necunoscutul sa intervina in viata noastra. Daca visati o cazarma cu soldati inseamna ca e posibil sa va implicati intr-un scandal, sa va certati cu unele persoane influente si sa aveti numai de pierdut din acest motiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.