Cum sa folosim astrologia in viata de zi cu zi?

0
63
Cum sa folosim astrologia in viata de zi cu zi

Astrologia reprezinta o adevarata cale de cunoastere a sinelui, dar si prin intermediul careia putem afla informatii interesanta despre cei din jur. Cunoasterea astrologica este importanta atat la nivel individual, cat si la nivel social si mondial, insa cati dintre dumneavoastra stiu cum sa foloseasca intr-un mod creativ relatia evenimentelor de la nivel astral cu cele care se petrec la nivel teluric? Este foarte important sa cunoastem cum sa folosim astrologia pentru a ne imbunatati viata personala, viata sociala, dar si pentru a aduce schimbari pozitive in relatiile cu tot ceea ce ne inconjoara.

Pentru multi dintre dumneavoastra, cunoasterea din punct de vedere astrologic se rezuma doar la analizarea horoscopului, insa astrologia inseamna mai mult decat atat. Astrologia reprezinta una dintre cele mai vechi stiinte din intreaga istorie a omenirii, avand un puternic impact asupra tuturor civilizatiilor inca din cele mai vechi timpuri. In fiecare clipa, la nivelul planetelor, au loc evenimente deosebite care influenteaza evenimentele care se petrec la nivelul teluric.

Mai mult decat atat, in momentul nasterii oricarei persoane, planetele au o pozitie unica, aceasta influentand, de asemenea, intreaga viata a persoanei respective, dupa cum va arata harta natala. Spre deosebire de astronomie, stiinta care studiaza relatiile la nivel cosmic, astrologia studiaza modul in care evenimentele petrecute la nivel cosmic si relatiile dintre planete influenteaza viata pe pamant. De aceea, nu este de mirare ca astrologia este utilizata in absolut orice domeniu, avand o influenta majora in viata tuturor oamenilor.

Dupa cum am mentionat si in randurile de inceput, cunoasterea din punct de vedere astrologic nu inseamna doar analizarea horoscopului. Nicidecum. Horoscopul prezinta doar o mica parte a modului in care planetele ne influenteaza ca indivizi, astrologia fiind mult mai complexa decat atat.

Cum putem folosi astrologia in viata de zi cu zi?

astrologie

De cele mai multe ori, horoscopul pe care il citim in ziar sau online reprezinta, de fapt, o predictie astrologica, iar aceasta este eronata in cele mai multe dintre cazuri deoarece este conceputa la nivel general si nu individual.

Astrologia ne poate ajuta sa ne intelegem mai bine propria persoana, precum si pe cei din jurul nostru, deoarece pozitia astrelor in momentul nasterii influenteaza personalitatea unui individ. Mai mult decat atat, in functie de intepretarea astrologica puteti actiona corespunzator in diferite momente ale vietii, puteti lua decizii importante care va vor influenta viata sociala, dar si viata personala. Si nu, nu trebuie sa fiti specialisti pentru a putea folosi astrologia pentru a va imbunatati viata. Pentru a interpreta corect astrologia si modul in care aceasta va poate schimba viata, trebuie sa invatati sa interpretati corect harta astrologica natala, care este unica pentru fiecare persoana in parte.

Citește și:  Notele muzicale, ritmurile Universului si zodiile

Ce puteti descoperi daca veti interpreta corespunzator harta natala? Ei bine, in acest fel puteti afla lucruri interesante despre propria persoana, lucruri pe care pana in momentul respectiv le-ati ignorat, mai puteti afla cum sa va directionati potentialul pentru a reusi in cariera si nu numai, cum sa reusiti sa aveti relatii sociale deosebite, harta natala reflectand in acelasi timp personalitatea si dorintele, chiar si pe cele mai ascunse, ale unui individ.

Pozitia planetelor in harta natala poate spune foarte multe lucruri despre dumneavoastra, lucruri de pe urma carora puteti trage concluzii importante referitoare la viata de zi cu zi:
Soarele – reflecta personalitatea
Luna – reflecta modul in care actionati instinctual pentru a va atinge scopul
planeta Mercur – este responsabila pentru modul in care va organizati gandirea si pentru felul in care comunicati cu cei din jur
planeta Venus – arata evolutia unui individ in plan erotic
planeta Marte – arata modul in care un individ isi planifica intreaga viata si actiunile
planeta Jupiter – este responsbila pentru modul in care ganditi si in care un individ se dezvolta in plan intelectual
planeta Saturn – influenteaza modul in care o persoana isi planifica viata din punct de vedere emotional
planeta Uranus – influenteaza capacitatea de echilibrare a actiunilor si a evenimentelor care strabat intreaga existenta a unui individ
planeta Neptun – este responsabila de latura sociala
Pluto – influenteaza puterea si vointa unei persoane precum si capacitatea de integrare.

Cu toate acestea, interpretarea hartii natale nu este completa fara deslusirea misterelor ascendentului care arata masca pe care fiecare dintre noi o poarta zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.