Interpretare vis in care ai ramas blocat in lift

0
5873
Interpretare vis in care ai ramas blocat in lift

Interpretarea viselor in care ai ramas blocat in lift face referire la situatii din viata reala in care intampini o dificultate sau ceva te opreste dintr-o actiune fireasca sau orice alta activitate.

Daca visezi ca esti intr-o cladire foarte inalta si te-ai blocat in lift atunci s-ar putea ca in realitate sa aiba loc un eveniment care sa iti dea peste cap o multime de treburi sau afaceri.

De regula, cladirile inalte care au lift simbolizeaza planurile mai mari de afaceri sau proiectele profesionale de anvergura. Daca visezi ca ramai blocat in lift inseamna ca poti sa te astepti ca in curand sa ai un mic blocaj financiar sau cineva sa iti puna anumite piedici in ceea ce vrei sa faci.

Daca visezi ca te-ai blocat in lift este un semn ca in viata reala activitatea ta se va bloca la un anumit stadiu, se pare ca o sa intervina ceva modificari in programul tau sau o sa iti apara alte sarcini de indeplinit si nu o sa mai reusesti sa duci la bun sfarsit proiectul tau in timpul alocat.

Daca in realitate totul merge ca pe roate atunci nu este cazul sa te delasi deoarece chiar in zilele urmatoare o sa intervina cineva care o sa iti dea totul peste cap.

blocat in lift

Liftul simbolizeaza ascensiunea in termeni largi, prevesteste o urcare pe scara sociala, o marire de salariu sau o imbunatatire a imaginii, s-ar putea sa se refere si la o imbunatatire a statutului tau in cadrul unei companii sau in societate, in orice caz asemenea vis prefigureaza ca mersul normal al treburilor o sa fie blocat la un stadiu anume.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi prapastie adanca

Daca visezi ca te blochezi cu liftul intr-un bloc atunci este posibil ca in viata reala sa ai niste mici conflicte cu persoanele din anturajul tau sau mai degraba cu cele cu care esti in contact din punct de vedere profesional sau social.

Visul in aceasta ipostaza reflecta o racire a relatiilor pe care le ai, se mai poate spune ca in realitate o sa ai dificultati de comunicare cu cineva si acest lucru o sa iti creeze un adevarat disconfort.

Daca in viata reala ti-ai depus actele pentru a ocupa un post mai inalt si mai bine platit atunci nu o sa iasa precum iti doresti, se pare ca cineva inca este foarte circumspect(a) in privinta ta.

Privit din acest unghi, visul arata faptul ca in cazul in care esti pregatit(a) pentru un test de promovare sau un examen pentru o treapta superioara s-ar putea intampla ca sa ai o mica deceptie, si anume sa se amane examinarea ta sau cineva sa dezbata mult mai mult oportunitatea ca tu sa ocupi o functie sau un post anume. Visul ilustreaza neincredere din partea celorlalti in ceea ce priveste profesionalismul sau caracterul tau.

Daca visezi ca te blochezi intr-un lift s-ar putea ca in realitate sa ai un blocaj psihic, poate o sa se intample ceva neprevazut in legatura cu o persoana draga si acest lucru o sa te darame pentru cateva zile. De asemenea, visul reflecta griji si panica in legatura cu pierderea unei relatii amoroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.