Interpretare vis în care vezi țesături

0
5

Visul în care vezi o țesătură poate avea semnificații diferite, în funcție de tipul acesteia. De pildă, visul în care vezi o țesătură de in face referire la emoțiile tale, pe care le-ai acumulat în urma frustrărilor, dezamăgirilor și conflictelor. Dacă ai un astfel de vis, trebuie să elimini gândurile negative și să te îndepărtezi de toate ostacolele, să cauți să-ți îmbunătățești viața.

Visul în care apate o țesătură groasă semnifică griji pentru diferite relații (de cuplu sau chiar de prietenie), anumite discuții care însă pot fi încheiate. Visul arată că unii oameni nu sunt așa cum ai crezut, sau unii prieteni nu sunt sinceri, cum te-ai așteptat.

Visele în care vezi țesături se interpretează și astfel:

  • Dacă în vis vezi o țesătură din satin asta este un semn rău, de certuri în familie, de care trebuie să te distanțezi pentru a nu risca să suferi de depresie.
  • Visul în care vezi o țesătură brodată semnifică faptul că în ultimul timp ai avut o stare rea, te-ai simțit dezorientat în legătură cu viața ta. Visul arată că ai nevoie de sfaturi pentru a-ți pune lucrurile în ordine și a merge în direcția corectă.
  • Dacă ai visat o pânză albă, asta este semn că ești marcat de anumite probleme din relațiile vechi, fapt pentru care ai devenit defensiv, prea sceptic față de oameni, iar asta creează blocaje în noile relații.
  • Visul în care vezi o țesătură din catifea indică viața ta ferită de griji, pare că trăiești într-o bulă în scopul de a te feri de situații neplăcute. Visul sugerează că ți-ai creat tu un cerc protector, pentru că nu ești destul de matur să faci față problemelor.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi sau auzi profeții

Contează și culoarea țesăturii pentru a avea o interpretare mai bună a visului. De exemplu:

  • Dacă în vis apare o țesătură galbenă, înseamnă că treci prin momente dificile în viață, te stresezi destul de mult să obții ceea ce vrei și să-ți atingi scopul dorit. Acest vis indică și faptul că ești un om înțelept care are anumite calități – precum generozitate, ambiție – și astfel vei găsi oameni buni în jur, care să te ajute în ceea ce ți-ai propus.
  • Dacă visezi o țesătură albastră semnifică faptul că vei face eforturi mari la job, dar în zadar, pentru că nu vei fi apreciat pentru asta pe plan profesional. Visul arată că este timpul să te faci remarcat, să subliniezi la job ce contribuții valoroase ai adus.
  • Visul cu o pânză verde este un semn că trebuie să fii foarte atent la oameni, să nu mai ai atât de ușor încredere în cei lingușitori, care par că îți vor binele. Unii oameni sunt negativi, răutăcioși, invidioși, iar asta îți poate aduce ghinion în calea ta spre fericire.
  • Visul în care vezi o țesătură neagră semnifică frustrări în viața profesională. Acest vis arată să fii atent mai ales la job, la colegii care îți pot pune piedici în carieră.
  • Dacă în vis vezi o țesătură roșie, asta este un semn de oboseală psihică din cauza conflictelor pe care le ai cu anumiți oameni, în familie sau la muncă. Visul arată că ești afectat emoțional și ai nevoie de relaxare, odihnă și detașare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.