Interpretare vis in care apare „a uita”/ a se uita

0
2009
Interpretare vis in care apare „a uita” a se uita

Interpretarea viselor in care apare „a uita”/ a se uita. Atunci cand visezi ca uiti bagajul undeva inseamna ca esti nesigur pe tine sau intr-o anume situatie si daca te uiti la cineva strain fata de tine inseamna ca vei primi sanse noi intr-un proiect pe care anterior l-ai esuat.

Daca visezi ca te uiti la un joc de carti inseamna ca vei avea parte de certuri mari cu amicii iar daca visezi ca te uiti in oglinda inseamna ca te vei casatori in viitorul apropiat. Atunci cand visezi ca te uiti in jos inseamna ca nu prea te intereseaza ceea ce se intampla in preajma ta sau pur si simplu ai un aer de superioritate, ii privesti pe toti de sus si crezi nimeni nu se poate ridica la nivelul tau.

Atunci cand visezi ca vrei sa spui ceva si uiti ce ai vrut sa spui inseamna ca in realitate esti un om fara caracter, nu prea iti pasa de ceea ce se intampla in jurul tau, e posibil sa ai parte de multe viclenii tocmai pentru ca nu esti atent de ceea ce fac altii, te lasi condus de mai puternici si nu esti deloc perseverent, nu iti place sa lupti pentru tine, nu ai idealuri si nici vise marete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o croitoreasa

In cazul in care visezi ca te uiti la un camp intins inseamna ca simti nevoia sa fii liber, sa te exprimi asa cum vrei, sa ai propriile principii fara sa te mai ingradeasca nimeni, sa fii independent si sa nu te mai conduci dupa nici o regula exterioara tie.

Daca visezi ca te uiti la mare inseamna ca esti un om visator, romantic si plinc de iubire, iti place sa ajuti dar cel mai mult iti place sa visezi, sa traiesti intr-o lume fantezista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.