Interpretare vis in care vezi un magician ca face trucuri magice

0
1206
Interpretare vis in care vezi un magician ca face trucuri magice

Interpretarea viselor in care vezi un magician ca face trucuri magice se refera la situatii in care s-ar putea sa te inseli in privinta unei persoane sau a unei situtii.

Daca visezi ca vezi un magician care face trucuri magice atunci este bine sa privesti de doua sau mai multe ori la ceva sau sa acorzi mai multa atentie vorbelor care ti se spun, iluzii periculoase, initiere in artele negre, vise imposibile, evenimente stranii, rezultate nesteptate.

In alte cazuri asemenea vis ar putea sa reflecte propriile ganduri pe care le ai vis a vis de alte persoane, iti propui sa pacalesti pe cineva, vrei sa induci in eroare o persoana, va intra in viata ta o persoana foarte inteligenta care te va initia in ceva, iti vei folosi puterile si talentele pentru a pacali pe cineva, deziluzii.

obiecte magie magician

Daca visezi ca apare un magician care face trucuri magice ar putea sa prevesteasca faptul ca o sa intri in afaceri foarte inselatoare, o afacere sau o munca o sa fie mult mai complexa si mult mai dificila decat te-ai asteptat, rezultate surprinzatoare, nu te astepti la ceea ce va urma.

Visul in care iti apare un magician care face trucuri magice poate sa fie un semn ca te prostesti de unul singur – una singura, s-ar putea sa fi pe o cale gresita si tragi si pe altcineva dupa tine, dai invataturi gresite altora sau altii incearca sa iti umple mintea cu lucruri neadevarate, atractia neobisnuita pentru misticism si partea nevazuta a vietii, dorinta de a avea putere, dorinta de a schimba lucruri prin metode exceptionale.

Daca visezi ca apare un magician care face trucuri magice ilustreaza intr-o oarecare masura o posibila recuperare miraculoasa dupa o boala, o rezolvare neasteptata la o problema foarte spinoasa, eveniment ciudat la care o sa participi si care o sa-ti scuture putin ceea ce stiai pana acum despre viata in general sau despre un aspect in particular.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o epidemie

Visul in care un magician face trucuri si te impresioneaza in mod deosebit ar putea sa prefigureze in realitate niste dezamagiri, nu o sa te astepti la ceva, o sa iti dea peste cap unele idei pe care le vei avea, surprize placute sau mai putin placute, s-ar putea ca in curand sa te promoveze cineva la locul de munca, o sa primesti un alt statut, posibilitatea de a avansa in cariera sau sansa extraordinara de a-ti pune in aplicare niste idei mai putin comune, ajutor sau gardian care te pazeste mereu, cineva iti indruma viata fara sa observi.

truc magic

Daca visezi ca apare un magician care face trucuri magice atunci se poate ca in scurta vreme sa beneficiezi de o imaginatie iesita din comun pe care sa o aplici in activitatea ta zilnica sau cu un scop aparte, vei invata metode iesite din comun pentru a-ti atinge un plan, succes in afaceri, viata aventuroasa, pregateste-te de drum cu peripetii.

Alteori asemenea vis ar putea sa insemne lucruri pozitive, castiguri insemnate, persoane ciudate care te vor surprinde prin comportament sau vorbe, vei avea ajutorul cuiva in curand, vei reusi sa eviti niste capcane, o sa iti dai seama de persoanele care sunt false si se inghesuie in anturajul tau pentru a-ti fi pe plac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.