Interpretare vis in care primesti un mesaj pe telefon

0
23985
Interpretare vis in care primesti un mesaj pe telefon

Interpretarea viselor in care primesti un mesaj pe telefon releva faptul ca cineva doreste sa iti transmita o veste buna sau are planuri pozitive cu tine.

Daca visezi ca primesti un mesaj pe telefon este un semn ca o persoana pe care o cunosti s-ar putea sa iti transmita in curand o veste de afaceri, exista sansa sa te cheme la o intalnire pentru  a discuta anumite conditii in care sa puneti bazele unui proiect.

Daca visezi ca citesti mesajul stand in pat atunci e posibil ca propunearea care ti se va face are o latura sentimentala, probabil o persoana de sex opus se gandeste la tine cu drag si nu stie exact cum sa faca sa iti dea de inteles acest lucru.

Daca te visezi citind mesajul de pe telefon undeva in natura atunci se poate ca cineva sa se gandeasca la tine pentru a te coopta intr-o afacere, s-ar putea ca in zilele urmatoare sa asisti la o discutie pe tema asta unde ti se va propune eventual o mica afacere sau sa investesti in ceva.

In unele situatii visul in care primesti mesaj pe telefon mai simbolizeaza si puterea telepatica dintre tine si persoane cunoscute, forta gandurilor ce le captezi sau le transmiti tu altora. A visa asa ceva este un semn de legaturi intime speciale intre tine si alte persoane la nivel subconstient.

mesaj pe telefon

Totodata visul in care primesti mesaj mai poate ilustra si descifrarea subconstientului tau, incearca sa iti sugereze anumite probleme sau solutii la situatii pe care in mod normal si constient nu reusesti sa le rezolvi.

In alta ordine de idei, visul face trimitere si la posibile schimbari care vor interveni in viata ta in scurt timp, schimbari nu neaparat dramatice insa pot avea loc schimbari de planuri in afaceri, schimbari de planuri de calatorie, schimbari motivate de atitudine fata de cineva sau fata de o situatie anume.

Citește și:  Interpretare vis in care astepti un telefon important si nu poti sa raspunzi

S-ar putea ca in viata reala sa intervina ceva in ultimul moment si sa fi nevoit(a) a iti anulezi niste deplasari personale sau in interes de afaceri sau serviciu, s-ar putea sa intervina o schimbare chiar si in planul sentimental unde iti vei schimba atitudinea fata de partenerul(a) de viata.

Daca visezi ca primesti un mesaj pe care il poti citi cu usurinta inseamna ca urmeaza ca unele probleme sa se rezolve cu usurinta in curand iar daca mesajul este indescifrabil exista posibilitatea ca rezolvarea unor probleme actuale sa treneze mai mult decat te asteptai.

Uneori asemenea vis simbolizeaza si situatii neplacute, situatii mai delicate in care te vei afla tu sau alte persoane apropiate tie. De exemplu, se poate spune ca in scurt timp un prieten – o prietena  – sau o cunostinta de-a ta va pati ceva si te va afecta si pe tine. Nu arata o tragedie, mai degraba o situatie neplacuta si jenanta care te va implica si pe tine sau te va afecta in mod indrect.

Visul in care primesti un mesaj pe telefon dar atunci cand doresti sa citesti nu e scris nimic poate sa insemne ca vei avea o intalnire in care nu vei reusi sa te intelegi asupra unor afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.