Interpretare vis in care suferi de claustrofobie

0
241
Interpretare vis in care suferi de claustrofobie

Interpretarea viselor in care suferi de claustrofobie se refera in ansamblu la teama de a avea limite intr-o actiune anume.

Daca visezi ca suferi de claustrofobie este un semn ca in viata reala ai temeri legate de o activitate anume, te temi ca cineva iti va impune niste limite sau termene, s-ar putea sa te lovesti in curand de un obstacol care sa iti limiteze foarte mult raza de actiune.

In majoritatea cazurilor un asemenea vis ilustreaza imposibilitatea de a face ceva, de a duce ceva la bun sfarsit sau mai poate reflecta si un sentiment oprimat.

Daca in momentul de fata ai vreo activitate sau ai de gand sa pui in functiune vreun plan referitor la vreo afacere sau la orice altceva atunci visul este un semn ca in scurt timp o sa se iveasca cineva care o sa iti impuna o restrictie. Poate sa fie un coleg la locul de munca si care nu o sa mai fie de acord cu modul in care ai gandit planul, s-ar putea sa fie un partener de afaceri care nu o sa mai fie de acord cu felul in care distribui investitiile sau poate sa fie o persoana apropiata care nu iti mai impartaseste anumite sentimente.

Daca esti indragostit(a) si visezi asa ceva atunci s-ar putea ca dragostea sa nu iti fie impartasita pe deplin.

Visul in care esti intr-o camera foarte mica si suferi de claustrofobie poate sa reflecte imposibilitatea de a accede la anumite fonduri, se poate ca in scurt timp sa nu iti mai ajunga banii pentru ceva.

claustrofobie

Daca visezi ca te afli intr-un birou mic si ai un sentiment de claustrofobie atunci este posibil ca in curand sa ai temeri vis a vis de niste intalniri. In aceasta ipostaza s-ar putea intampla ca sa nu doresti intrevederea sau discutia cu un prieten, o ruda sau altcineva deoarece te temi de critici sau eventuale certuri.

Citește și:  Interpretare vis in care iti vezi umbrele intr-o camera cu lumanari aprinse

Daca visezi ca esti intr-un dormitor si ai claustrofobie atunci este foarte posibil ca in curand sa ai temeri legate de partenerul(a) de viata, ceva nu o sa mearga asa cum trebuie sau cum te astepti, o sa fi limitat in a te exprima fata de el(ea).

Visul in care ai un sentiment de claustrofobie si esti intr-o fabrica semnifica faptul ca in curand o sa ai anumite restrictii la locul de munca in ceea ce priveste un proiect sau altul. Nu ar fi de mirare ca in zilele urmatoare sa ai o discutie cu sefii in urma careia sa constati ca ti se retrag niste atributii sau unele favoruri.

Daca in realitate ti-ai pus in cap sa faci o calatorie in viitorul apropiat atunci s-ar putea ca pe parcurs sa apara niste modificari si sa nu mai poti sa o efectuezi.

Daca visezi ca esti intr-un bazin cu apa si suferi de claustrofobie inseamna ca pot aparea niste boli in viitor, sugereaza faptul ca organismul este supus unui stres continuu si ai nevoie neaparat de odihna.

Daca visezi ca te afli intro masina si ai claustrofobie este posibil ca in scurt timp sa ramai in pana de idei si de mijloace intr-o actiune sau activitate sociala cu scopul de a realiza niste venituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.