Intelegerea horoscopului natal

0
58
Intelegerea horoscopului natal

Intelegerea horoscopului natal ne ajuta pe cei mai multi dintre noi nu doar sa ne plasam intr-un anumit spatiu ci si sa ne cunoastem mai bine, sa ne dam seama de ce avem anumite preferinte, de ce gandim intr-un anumit mod, de ce suntem diferiti unii fata de altii cat si de ce urmarile faptelor noastre au cu totul alte puncte de referinta in destinul nostru. Desigur acestea fiind spuse in linii mari vom incerca pe cuprinsul acestui articol sa aducem poate nu neaparat o serie de argumente cat o serie de indreptatiri pentru astrologie, o stiinta care nu chiar daca nu are atat de multa credibilitate pare sa devina de multe ori si intr-un fel destul de fanatic, Biblia sau cartea Sfanta a unor dintre noi.

Horoscopul natal reprezinta mai exact harta astrala in momentul nasterii deci alinierea astrelor cat si felul in care acestea sunt surprinse in relatii si conjuncturi, felul in care sunt dispuse ele pe cer in momentul nasterii unui individ, cat si intersectia anumitor semne zodiacale. Pe un cerc ce reprezinta astrograma noastra natala avem atat descendentul cat si ascendetul si acest lucru semnifica si faptul ca nu numai semnul zodiacal sub maretia celui care ne-am nascut are un efect deosebit in viata noastra ci si restul semnelor. Poate ca de multe ori v-ati intrebat de ce unele persoane au trasaturi mai mult pentru cei din zodia Fecioara decat pentru cei din semnul zodiei sub care s-au nascut, de exemplu Balanta.

Acest lucru se datoreaza faptului ca persoana cu pricina are probabil ascendentul in Fecioara iar dupa varsta adolescentei acesta incepe sa se manifeste mult mai pronuntat si desigur ca isi va pastra trasaturile de baza care il reprezinta ca si Balanta propriu zisa, insa caracterul sau va fi mai pregnant in primul semn mentionat. Intelegerea horoscopului natal ne ajuta sa ne dam seama si de ce suntem atat de diferiti unii fata de altii chiar daca luam de exemplu un  numar mare de oameni care s-au nascut intr-o anumita zodie cat si sa intelegem de ce anume suntem asemanatori in anumite privinte cu unii care s-au nascut intr-o zodie poate diametral opusa zodiei noastre.

Citește și:  Top 10 mituri in astrologie

Asa cum am explicat in cuprinsul altor articole, mai ales cele legate de influenta astrelor asupra noastra, poate sa fie lesne de inteles de ce Venus ne ofera o stare de armonie si de tandrete chiar daca nu este guvernatorul zodii noastre si de ce maretul Neptun ne face sa fim atat de sensibili si de marinimosi sau plini de taine. Intelegerea horoscopului natal va avea in cele din urma o deosebita importanta pentru noi, mai ales atunci cand vorbim despre delimitarea planurilor in viata.

Horoscop natal

Daca de exemplu cineva are ca si planeta in casa muncii activata planeta Jupiter si nu este un semn dominat de acest astru si nici macar cu influente din partea sa, ne vom da seama ca de fapt Jupiter nu face decat sa puna accentul pe viata noastra profesionala si pe toate rezultatele, dandu-ne mai multe sanse de reusita, mai mult optimism, mai mult altruism cat si putere de munca.

Acestea fiind spuse, vom incerca pe parcursul fiecarui articol cuprins in aceasta sectiune de Astrologie sa explicam cat mai bine horoscopul natal si sa aducem cat mai multe lamuriri in privinta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.