Trasaturile fizice ale zodiei Pesti

0
1416
Zodia Pesti

Aspecte generale ale zodiei Pesti

Avand in vedere spiritul vaporos al nativilor din zodia Pesti este imposibil sa nu spunem ca acesta se revarsa si in privire cat si in trasaturile lor fizice, avand o morfologie aparte, care parte ca pluteste sau mai bine zis inoata, vesnic in marea de oameni, de ganduri, de sentimente. Trasaturile fizice ale unui nativ din zodia Pesti se vor revarsa mereu in functie de caracterul sau, sau in functie de trairile pe care le-a avut de-a lungul timpului, chiar daca acesta este poate cel mai bun actor al zodiacului, insa suferinta ii ramane pe chip, precum si fericirea si melancolia sau dezamagirea. Nativii din zodia Pesti duc cu ei o tendinta permanenta de perfectionare de sine, insa adesea isi consuma energia inainte de a incepe ceva cu adevarat.

Aspecte generale ale zodiei Pesti

Trasaturi definitorii ale chipului unui nativ Pesti

Aproape imposibil este sa nu vedem trasaturile definitorii ale nativilor din zodia Peste ale chipului lor, care intrunesc o serie de caracteristici foarte conturate. Aici este vorba despre ochi, care de regula nu doar ca au o culoare specifica (majoritatea pot avea ochii de un albastru cenusiu sau chiar verde – azur, insa sunt si cazuri – in functie de ascendent, care pot avea ochii negri sau chiar maronii) si o forma aparte. Privirea lor pare sa fie alungita in toate partile universului, insa forma este asemenea formei unui peste, deci de oval cu colturi, insa avand in vedere multitudinea tipologiilor de pesti ca si animale, este imposibil sa nu ne gandim ca pot exista tot atatea categorii native.

Reprezentantele feminine ale acestei zodii par sa aiba intotdeauna blandete pe chip si tristete in ochi, deoarece ele poarta durerea lor cu lumea, toate supararile celor din jur, insa chipul diafan si deosebit de alb in cele mai multe cazuri sau mai bine aproape transparent, pare sa justifice o prezenta tainica si trainica, menita sa aiba un aer virgin de martira nebanuita. Cat despre nativii din zodia Pesti care reprezinta partea masculina, putem afirma cam aceleasi lucruri, fara a uita insa ca acel chip angelic ascunde o sete absoluta de iubire, de a simti toate formele pasiunii, chiar daca ingerescul fiintei poate duce cu gandul la nevinovatie, nativii din zodia Pesti au specificul Don Juanismului la tinerete, detinand astfel o putere de atractie ce se deda nevoilor sale  spirituale.

Citește și:  Secretele Soarelui – interpretare astrologica

Insa totul se contopeste cu forma si caracteristicile fetei. Totusi depinde, asa cum am precizat si de ascendentul fiecaruia in parte, deoarece un nativ in zodia Pesti cu ascendent in Scorpion va aparea adesea cu o infatisare deosebit de angelica, care ascunde in spatele valului de fragilitate sufleteasca, o intreaga lume plina de trairi si de dorinte dintre cele mai focoase si uneori vulgare.

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Pesti

Daca de cele mai multe ori in cazurile nativilor care s-au nascut in zodii guvernate si denumite prin intermediul animalelor (de exemplu Capricorn, Taur sau Berbec care au o prezenta aproape imposibil de neobservat) vom observa trasaturi morfologice foarte accentuate si un mers apasat sau o mimica excesiva, se pare ca in cazul nativilor din zodia Pesti (chiar daca sunt tot animale) avem o deosebita trasatura definita poate prin absenta.

Ei nu merg, parca plutesc, gesturile le sunt moi, vocea aproape stinsa in unele cazuri, in altele mult prea stridenta, sau gesturi lipsite de importanta care insa vor sa zica multe. Desigur, Pestii ca si animale au un mod aparte de a se face neobservati si mutenia lor poate sa vina adesea din adancul nevoii de a nu fi expusi publicului.

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Pesti

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Pesti

Felul in care cei nascuti sub semnul zodiei Pesti se imbraca poate sa para lipsit de importanta, neglijent, atat la barbati cat si la femei, insa adesea hainele pe care le poarta au o semnificatie deosebita. Un nativ din zodia Pesti va purta hainele in ton cu starea sa: daca este intr-o stare romantica, atunci el se va imbraca elegant sau cel putin va adopta o tinuta rafinata, ingrijita. Daca se simte rau, suparat, melancolic, atunci hainele sale cu siguranta ii vor reliefa intregul aspect al inimii, deoarece sufletul si intreaga sa fiinta se revarsa peste tot cand are o anume stare de spirit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.