Interpretare vis în care vezi o față de masă

0
23

Un vis în care apare o față de masă frumoasă simbolizează oportunitatea de a câștiga bani și de a-ți duce relația la alt nivel. Dacă visezi o față de masă mică în vis, asta arată o lipsă de încredere în forțele proprii, care te poate împiedica să-ți atingi obiectivele.

Dacă visezi o față de masă mare, înseamnă că vei avea în curând oaspeți nepoftiți. Dacă visezi o față de masă imensă, asta este un semn că ai multe rude, pe care le vei invita în curând la tine, fără un motiv anume.

Visul în care întinzi o față de masă prezice o îmbunătățire a vieții și pe plan personal și profesional. Visul în care apare o față de masă murdară sau pătată înseamnă că este posibil să apară necazuri în viața persoanei care vizează asta, sau să-și piardă reputația.

O față de masă din hârtie în vis simbolizează discuții cu rudele. O față de masă din mătase în vis arată că vei face anumite schimbări prin care îți vei atinge obiectivele dorite. Dacă visezi o față de masă din dantelă înseamnă că vei cunoaște o persoană bună, iar în relația cu ea vei fi fericit – asta depinde doar de tine.

Dacă o femeie căsătorită visează o față de masă, asta arată că va avea o relație fericită cu soțul ei.

Visele în care vezi o față de masă se interpretează și astfel:

  • Dacă o fată tânără vizează o față de masă curată, care este întinsă pe o masă goală, înseamnă că va suferi de singurătate în relație.
  • Visul în care vezi o față de masă veche poate arăta o stare de nemulțumire față de situația financiară, dar și față de persoanele din jur și cei din familie.
  • Visul în care vezi pete pe o față de masă albă simbolizează faptul că persoana care are acest vis este pasionată de plăceri ieftine și își poate strica reputația, dacă desigur nu își schimbă cât mai repede atitudinea și comportamentul.
  • Dacă visezi o față de masă neagră, este posibil să ai parte de probleme în familie.
  • Dacă fața de masă din vis este roz, asta prezice o perioadă romantică.
  • Dacă visezi o față de masă albastră, visul arată o îmbunătățire a situației financiare.
  • O față de masă roșie în vis poate simboliza pasiune nestăpânită și puțin stresantă.
  • Dacă visezi o față de masă galbenă, înseamnă fericire și bunăstare. Dacă fața de masă din vis este aurie, asta este un semn că îți vei atinge obiectivele în realitate.
Citește și:  Interpretare vis în care primești o promovare la locul de muncă

O față de masă ruptă în vis este un semn că vei avea o relație care nu este bazată pe sinceritate. Visul în care vezi o față de masă lungă prezice mulți ani de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.